15 Oktober, lördag…

Blev väckt tidigt av barn som började tassa, jag försökte ligga kvar och få lite extra sömn men strax innan 08.00 klev jag upp. Jag gick på toaletten och klädde på mig sen tog jag med Tyra ut. 

Joggade till andra sidan av byn, gick in på gymmet som finns att låna för 150kr/månad, kikade runt lite innan jag joggade tillbaka.  Hemma igen ca 1 timma senare så gjorde jag lite rörelseövnibgar och stretch innan jag började med frukost. Jag åt lite kvarg med granola under tiden som jag förberedde varm choklad åt barnen samt plockade ur diskmaskinen osv. 

Efter frukost spelade jag och Meja lite kort, Göran hittade en bil på blocket åt Jonna, fanns i Östersund och det dröjde inte länge förrän de var påväg. Göran, Jonna, Meja, Noah och Ninni var det som åkte. 

Jag hjälpte Lilly att baka kakor, bakade själv bröd till soppmiddagen, diskade undan allteftersom. 

(null)


Theo hade Rasmus här, så småningom gick de hem till Rasmus istället. 

De andra kom hem, jag och Meja spelade mer kort och Göran satt och spelade vid datorn. Så småningom började jag med middagen och sen vid 18.00 så åt vi, soppa med klipp och nybakt bröd. 

Vi har pratat lite om och kikat på hundar, men vi får se, måste ju våga för och emot att skaffa en till hund och sen är ju den andra stora frågan vilken ras. 

Klockan var strax innan 21.00 när jag nattade de små och när de somnat så diskade jag undan det sista i köket, som  inte fick plats i diskmaskinen. Efter det så satte vi oss i köket, Jag, Göran, Jonna, Meja, Hilma och Towe. Spelade kort, åt lite chips och ostbollar, drack läsk och lite smirnoff. Jag hade köpt Halmstad Crush Kanelbulle för att testa men den var bara sliskiga och inte så god alls. 

Vi spelade Hjärter sju och hade trevligt ända fram tills det var dags att sova, klockan var 01.11 när alla precis hade lagt sig. Jag fick sitta  inne hos Minnah, flyttade henne  från vår säng, skulle bara se till att hon somnat om ordentligt  innan jag gick och lade mig. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus