14 Oktober, fredag…

Jag och Hilma sov tillsammans på bäddsoffan, varsin kudde och samma täcke, vi hade varsin t-shirt på, mindre risk att frysa om man skulle få för lite täcke. 

Har vänt och vridit på mig en del under natten men ändå sovit okej, hade klockan ställd på 05.45. 

Klev upp och kissade och sen skakade jag ihop mitt kollagen och började med rörelseövningarna och gick så småningom över till med styrka, 30 min hann jag med. 

Jag väckte Hilma, sa att jag skulle borsta tänderna och när jag var klar skulle hon kliva upp för då skulle jag bädda ihop soffan. 

Hilma gjorde sig klar, jag gjorde 2 smörgåsar åt henne och stoppade ner i hennes väska tillsammans med äppeljuicen som vi köpt kvällen innan. Sen gick vi till bussen, den gick 07:00 och vi hade 8 minuter till godo när vi kom fram. 

Jag gick mot salongen, var där lite onödigt tidigt så jag tog en extra promenad. 

Jobbade med E och K denna dag, ingen av oss hade bokningar direkt från morgonen så jag åt min frukost. Sen ordnade vi med belysningen i fönstren och tog reda på lite tvätt osv. En timma senare var de sugna på kaffe och föreslog att vi skulle köpa något gott från Edenbos konditori, E och K "bråkade" om vem som skulle bjuda och det blev K som gick iväg och handlade. E ville ha en kardemummabulle, jag fick en kladdkaka med chokladtryffel på och och K tog en chokladbiskvi. Jag hade egentligen inte tänkt äta något sött förrän hemma senare i helgen, men ibland får man göra undantag 🤗

Hade sen 2 kunder innan lunch och 4 i slutet av dagen. Jag tog en promenad på lunchen, innan jag åt, var inte jättehungrig pga kladdkakan. Jonna kom inen sväng på salongen strax efter jag kom tillbaka från promenaden vid 13.00, jag tvättade hennes hår och packade in det i silverschampo som fick sitta i under tiden som jag åt min lunch. 

(null)

Man kan säga att det rann en aning 😅

Strax efter att Jonna åkt igen så hände det en olycka i korsningen precis utanför salongen! En lastbil som krockade/körde in i en mindre personbil. 2 brandbilar, 2 ambulanser och en polisbil var på plats och det verkade ha gått bra för alla inblandade. Tidigare på förmiddagen så stoppade polisen en kille som körde en Volvo, precis utanför salongen. DKristinas kund som suttit och väntat sa att hon tyckte han såg ut att vara hög som ett hus, fick åka med poliserna som också körde bort hans bil. 

Det hände något mystiskt med min sista kund, jag hade ju 4 klippningar på eftermiddagen. Första en 5-åring som var rätt så långhårig och sen klippte jag hans mamma, allt tog lite längre tid än vad som var bokat och jag blev 15 min sen till min nästa kund. Innan jag skulle föna mamman så talade om för min nästa kund att jag skulle bli sen och så passade jag om att ordna i bokningen så att det skulle bli rätt. När jag flyttade ner min sista kund 15 minuter så dubblades hans bokning och när jag tog bort den ena så försvann båda, jag fick göra en ny bokning, vilket innebär att han får ett nytt sms. Det som blir lite "allt händer av en orsak" är att om han inte fått det sms:et så hade han helt glömt att komma alls, han mindes det i morse men när mitt sms kom så var han ute hos en kund och fick bråttom för att hinna och han hann.  😅🙈

Jonna kom tillbaka och hämtade mig när jag slutade, vi åkte direkt hem, Göran hade handlat i Svenstavik tidigare och Tony hade hämtat grejer hos Max åt Casper  så vi slapp. 

Stökade undan i köket när jag kom hem, det som Melvin lämnat, sen klippte jag Emilia. Dammsög också hela nedervåningen och sen tog jag en snabb dusch. De små gjordes klar för säng, Göran duschade också och jag nattar de små, bara Minnah som hade svårt att komma till ro och somna. 

Jonna tog över nattningen av Minnah, jag och Göran åt middag, sen vid 22.00 började vi kolla på filmen "Shooter" jag åt 2,5 rad choklad och sen dröjde det inte länge förrän mina ögon inte ville vara öppna längre… Noah vaknade, jag gick dit, tog med en kudde och låg där en stund med honom i hans säng, somnade. Klockan var 00.25 när filmen tog slut och jag gjorde mig klar för att gå och lägga mig.  

(null)
Minnah hade sminkat sig och ville posera framför kameran fastän jag bara tänkte ta en bild på hennes sminkning 🥰
(null)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus