13 Oktober, torsdag…

(null)

Minnah och Noah låg hos mig i sängen när jag skulle kliva upp 04.45. 

Rörelse och styrka i ca 30 min, snabb dusch och göra mig klar för att åka med Casper till Svenstavik. Både Theo och Louie var vakna när jag åkte. 

Eftersom jag klev på bussen i Svenstavik så fick jag ingen bra plats, satt ganska obekvämt, någon hade tagit min favoritplats 🙈 

Stopp-knappen på bussen funkade inte så jag fick trycka på en annan och därmed kliva av en hållplats efter den jag brukar. Såg E gå längre fram så jag sprang ikapp och skrämde henne  😅

Morgonmöte/månadsmöte, åt frukost under tiden, målade naglarna med stärkande lack också. Hade sen en kund 09.00, efter det en lucka fram till lunch. 

Tvättade håret på J och hon tvättade håret på mig, A-L var sen snäll och fönade det lite senare innan i åt lunch. 

Följde med A-L på Systembolaget på Lillänge när vi hade lunch och jag köpte 2 st "Crusch Kanelbulle" bara för att testa. 

Hade så gott som fullbokat efter lunch och 2 av mina kunder gjorde också en  inpackning som extra tillval. 

Jonna var förbi en sväng när jag hade en liten lucka, och jag lockade håret på henne. 

Jag stängde och låste salongen vid 17.00 och gick sen till lägenheten för att lämna av min ryggsäck. Hilma och Jonna var redan där och väntade, vi gick mot bion när klockan var strax innan 17.30. 

(null)

Vi köpte popcorn och såg "Där kräftorna sjunger", jag har lyssnat på boken tidigare och tyckte filmen var bra även om den såklart är lite mindre detaljerad men det viktigaste var med. 

(null)

(null)

Var på Ica Traktören och köpte middag, Jonna valde "Karins lasagne", Hilma valde panpizza x2 och jag tog en "Red bean coconut curry" gryta. 

När vi kom till lägenheten så värmde vi vår mat, jag bäddade fram soffan/sängen och sen åt vi. 

Vi pratade, spexat och busade lite. Pratade med Göran i telefonen och just ja, det blir förresten ingen klassträff nu till helgen då ännu en tjej var tvungen att ställa in, lika bra att ta det längre fram då. 

När vi lade oss för att sova så var klockan 22.28




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus