31 Oktober, måndag…

Halloween! Det är denna dag som räknas som halloween, alltid den 31 oktober, men de flesta firade i helgen som var. Här i Rätan, eller snarare i Nederhögen ska det vara halloweenfest på onsdag kväll. Anordnar gör vi föräldrar tillsammans med barnen och hela skolan är bjuden 🤗

Idag, måndag, var det åter dags för vardag för mig, barnen har höstlov. Det var motigt att kliva upp, men upp tog jag mig och det blev nästan 40 minuter rörelse och styrka, armar idag. Måste dock börja planera bättre då jag inte kom iväg härifrån förrän 06.52… det var i senaste laget och jag fick i snitt köra 10km/h för fort för att hinna med bussen…

Kunde sova någorlunda på bussen, jag var den första att komma till salongen, J  kom näst efter mig. 

Jag åt min frukost och hade första kund 08.00, hade inget direkt efter så jag tog god tid på mig. Hade sen en lucka och fick håret tvättat av J och jag tvättade hennes hår i gengäld. E var sen snäll och fönade mitt hår en stund senare. 

Jag hade 2 kunder precis innan lunch, 10.30 och 11.15.

På lunchen sprang jag ner på stan, lämnade in papper på Handelsbanken, kompletterande uppgifter i ansökan till "Emilie och Oscar Bjelkes fond" som Jonna sökt. Sista dagen som ansökan skulle vara inne vad den 1 November. 

Skulle ha en permanent på eftermiddagen men min kund ringde under tiden som jag tvättade håret på J, hon talade om att hon fått Corona och inte kunde komma som planerat… sånt som händer!  Istället lyssnade jag på min ljudbok och torkade rent alla 6 schamponeringar ordentligt, vek handdukar, torkade bänkar mm. 

Pratade med Göran, Jonnas läkare hade ringt upp, han skulle efter mycket om och men skicka en remiss till hud! Men det var efter att Göran sagt att han skulle ta kontakt med dem själv…

På bussen hem åt jag en banan och 2  clementiner, lyssnade mer på ljudbok och försökte skriva liksop lite här på bloggen. 

Meja och Melvin klev på i Svenstavik, de hade varit på träff med konfirmanderna i Hackås hela dagen, i morgon är det Klövsjö och på onsdag i Hoverberg. Liksom ett läger fast alla sover hemma på nätterna. 

När vi kom hem så åt vi middag, vi  var ocksp ner i källaren och kikade på bergvärmepumpen som blivit monterad tidigare under dagen.

(null)


Vi har kikat på film och ätit lite snacks. Jag blev rätt snabbt trött och Minnah vsknade så jag fick ligga inne hos henne en stund innan jsg själv kunde lägga mig.

Hilma och Towe åkte med hem till Ewa under eftermiddagen och ska stanna där över natten. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus