29 Oktober, lördag…

Jobblördag

Hade klockan ställd på 05.30 och Minnah var vaken långt innan det, låg på Görans sida av sängen och pratade för sig själv…

Noah vaknade sent föregående kväll, runt midnatt, han var ledsen och hostade, fick upp lite slem, jag tyckte han var varm men ville inte bråka med att ta kolla tempen just då. 

Startade en film åt Minnah och sen vaknade Lilly, Louie och Theo så fort de hörde att Minnah i detta fall, var uppe. 

Gjorde mina rörelseövningar följt av styrka, ben och mage mest denna dag. Snabb dusch och sen åka iväg för att jobba. Det regnade lite lätt när jag gick ut till bilen och hela vägen till stan så regnade det mer eller mindre hela tiden. 

Jag hade gjort smoothie som jag hade med mig och drack i bilen på vägen in till jobbet. Jag var framme 07.30 redan så jag tog en promenad, var tillbaka inne på salongen 07.55. 

Min första kund har det tjockaste håret som jag varit med om! Det var 3:e gången som jag hade henne som kund och andra gången som jag gjorde slingor på henne, tror att jag första gången bara klippte och gjorde inpackning. Hon har väldigt självlockigt hår men eftersom partiet fram är helt rakt så måste man platta hennes hår för att det ska se bra ut. Lite drygt 4 timmar satt hon i frisörstolen denna dag och då lade jag 75 paket slingor, nyanserade och borde lyxinpackning innan jag klippte och stylade. 

Jag hade 30 min lunch, tog en rask promenad ner på stan för att lämna brev på Handelsbanken men de hade inget brevinkast så jag får lämna på måndag istället.  Var tillbaka 5 minuter innan jag skulle ha min sista kund klockan 14.00, A-G 82 år 😊

Var klar i bra tid + att jag hade 15 minuter till godo i schemat. Det var bara jag och Eva som jobbade idag. Tog med mig en papperspåse i bilen hem med kläder och grejs som jag fått av Eva tidigare i veckan. 

Åkte på Ica maxi, köpte mjölk, fil, bröd, monster, gurka, vindruvor, kvarg och massor med godis då det var extrapris. 

Sen åkte jag och tankade innan jag snabbt var in på Coop och köpte lite mer godis, sorter som inte fanns på Ica, var samma pris där, 49kr/kg. Alltid extrapris innan större helger, som nu när det är halloween 🎃. 

Hämtade upp Hilmas kompis Ewa  när jag passerade Svenstavik och när vi kom hem skulle alla just äta middag, klockan var runt 18.00. 

Göran duschade och jag klippte bort förhårdnader under mina fötter och filade dem innan jag skulle tvätta av mig, blev plötsligt varm och tog en snabb och sval dusch istället. 

När klockan var 19.12 så satt jag och nattade de små. Denna följande natt så ställer vi om klockan till  vintertid, man får alltså sova en timma längre… om man har tur… barnen kommer kliva upp i samma tid som vanligt och har jag otur så vaknade de 04.00 🙈

De små somnade, jag tog undan maten i kastrullerna i köket, Casper och Emilia skulle äta ute då de var i farten och hämtade hem en motor. 

Vi började så småningom kika på filmen "Bad Boys" och tog fram både godis och chips. Jag har ätit några enstaka godisbilar, var inte så gott och så lite chips åt jag. 

Kände mig trött och slumrar bitvis av filmen. Noah som hade feber vid läggdags, 39,4 grader vaknade 2 ggr. Minnsh vaknade också precis när jag lagt mig i sängen för att sova så jag följde med henne lade mig i hennes säng och så småningom somnade hon. 

Towe sover med Noah då Ewa och Himla sover i Towes och Ninnis säng, Jonns sover med Meja och Towe fick också sova där om hon ville men hon valde Noahs säng. 

Lade mig i min säng igen vid 00.30. 

(null) Jonna bakade med dessa två ❤️








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus