28 Oktober, fredag…

Denna dag kände jag mig trött  när det vid 04.30 var dags att kliva upp. 

Vanlig rutin med rörelse men just idag lite lugnare med mer stretch för höfter, rumpa och lår. 

Minnah kom upp, hon ville se på "sjöjungfrun Ariel" på tv så jag fixade det, annars hade hon nog väckt de andra små. 

Åkte i tid denna morgon så behövde inte stressa för att hinna med bussen 😅 🤗

Strax innan jag skulle kliva av bussen så tvärstannar den vid ett övergångsställe, såg inte vem personen som gick över var men när jag såg A-L i salongen så visste jag att det var hon som busschauffören fått bromsa för. Han hade inte sett henne direkt. 

Jag hade det lugnt med bokningar fram till 09.30 men sen var resten av dagen fullbokad! Härligt! 

Jag och A-L tog en promenad på lunchen som vi oftast brukar göra och när vi var tillbaka så var det bara att fortsätta ta emot våra kunder, så skönt att det börjar rulla på lite bättre igen. 

Jonna har ju en massa kliande utslag på hela kroppen, hon har varit till Hälsocentralen med dem 2 gånger tidigare. De sa först virusblåsor och gpngen efter visste de inte utan hon fick med sig en kortisonsalva. Hon var där för 3:e gången igår och trots att jag blivit lovad att en läkare skulle kika på utslagen så fick hon bara en tid hos sköterskan och en läkare var in i 2 minuter och bara tittade. Vi har frågat om de tror att det kan vara skabb men det trodde de inte men hon kunde ju testa att behandla mot det vara för att se om det funkade… det står klsrtboch tydligt att man INTE ska behandla för det ifall det inte är konstaterat att det är skabb. I alla fall så ringde jag igen denna dag för att få en tid hos läkare denna gång! Det fick hon… dock hade denna läkare sagt samma sak, hon kan ju testa men jag hittar inge djur men det jag ser skulle kanske kunna vara skabbgångar…. som Jonna förstod det så visste han knappt vad skabb var ens en gång och trots att jag bett honom skicka en remiss till hud om han inte kunde se vad det var så gjorde han det inte… jag blev halvt tokig och ringde igen på eftermiddagen och läkaren som inte hade tid just då skulle ringa på måndag…

Åkte bussen hem och när jag kom hem så nattades de små, jag bytte om och tvättade av mig. I väntan på att Göran skulle bli klar vid datorn så röjde jag undan i köket efter middagen, plockade ur och i diskmaskinen osv. Göran hade inte ätit middag heller, barnen hade ätit fiskpinnarna med de var slut så han stekte ägg på macka och jag åt en äggmacka  med kokta ägg, lite majonnäs och rivna morötter och rödbetor på. 

Vi satt medt bara och slötittasde på tv, de större barnen lade sig strax efter 21.00,  fick ha med sina mobiler upp så de lär ju ha varit vakna lite längre. 

Jag är som vanligt trött och har suttit och nickat till i soffan, blir lätt så också när man inte sitter och ser på något speciellt utan mest bläddrar runt bland program eller klipp på tv:n. Tillslut gav jag upp och lade mig för att sova strax innan 23.00.

(null)Jag när jag för 22 år sedan gick i 9:an…

(null)Jag idag, lite roligt att jag just nu har samma frisyr som då 😅



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus