27 Oktober, torsdag…

Innan larmet ringde 04.30 denna morgon så var Theo och Louie redan vakna och satt i soffan och såg på tv… jag förstår inte vad de ska upp så tidigt att göra!?

Jag klev upp som vanligt, rörelser och styrka, mest armar och lite mage idag. Minnah och Lilly hann också kliva upp innan jag åkte vid 05.45 tiden. 

Bussen var i tid denna morgon 07.35 klev jag av strax utanför salongen. 

Vi hade ingenting bokat i listorna direkt klockan så A-L tvättade mitt hår innan vi gick igenom en kasse med kläder och annat som Eva tänkte ta till PMU. Sen åt vi vår frukost innan jag fick håret fönat och stylat, under tiden satt jag i telefonkö för att få tag på Hälsocentralen i Svenstavik för Jonnas skull, hennes utslag blir bara värre. 

Jag klippte min kund som jag hade 08.45 och sen plockade vi ihop för att gå ner på stan och ha möte med M på Attityd på Storgatan. Mötet var mellan 10.00-12.00 och sen gick vi på restaurang "Gusto" och blev bjudna på lunch. Det är trevligt när chefen är på besök i stan 🤗

Vi knatade tillbaka så vi var på salongen igen till 13.00 då de flesta av oss hade kunder igen. 

Jag hade en folieslingor och klipp bokad på hela eftermiddagen, dock tog behandlingen bara 2 timmar då vi färgade underhållet och gjorde några effektslingor, men då slapp vi i alla fall att stressa. 

M kom till vår salong en kort sväng innan hon åkte tillbaka hem till Ö-vik och hon kikade igenom punkterna som vi hade skrivit upp. 

Jag pkte bussen hem och i Svenstavik så klev Towe, Ninni och deras kompis A på bussen, de hade varit på dansen som de har efter skolan på torsdagar. 

Vi klev av bussen i Åsarna, flickorna fick sätta sig i bilen som jag startade och sen gick jag in på Temp. Jag handlade lite godis och chips, beställning hemifrån för tydligen så skulle vi se på film senare på kvällen. 

Vi åkte hem, lämnade av A vid Värdshuset där hennes mamma väntade på henne. Ninni och Towe åt middag direkt när vi kom hem Meja, Melvin och Hilma satt och spelade spel och Jonna nattade de små. 

Jag åt middag och sen hjälpte jag Melvin att röja upp i köket efter middagen, Hilma och Towe gick till farmor för Towe skulle fixa hennes naglar. 

Ninni gick och lade sig strax efter 21.00 och Towe en stund senare när hon och Hilma kom tillbaka från farmor. 

Vi dukade fram lite gott och satte igång filmen "Hot shots", ingen film som jag egentligen gillar, den är som en parodi av "Top gun"… jag gillar inte överdrivna filmen och parodier. Men det viktigaste är inte alltid vad man ser på utan att man gör det tillsammans. 

Jag gav dock upp innan filmen var slut, strax innan 23.00 hade jag borstat tänderna och lagt mig i sängen för att sova under tiden som de andra tittade klart. 

(null)

Fick upp en gammal bild som minne på telefonen från 2014. Jonna är den som inte är med på bilden och kanske eventuellt Lilly, antingen var hon liten eller låg fortfarande i magen 😍





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus