26 Oktober, onsdag…

Hade ställt klockan på 05.00 denna lediga dag men det blev inte att jag klev upp förrän 05.30. 

Det fick bli lugna morgonrörelser utan att gå över till styrka, man måste stanna upp och lyssna på sin kropp. 

Alla barn tycker nog att det är lite jobbigt på onsdagsmorgnar för jag är med och ser allt och lägger mig i överallt… tror pappan är lite med chill… de kom i alla fall iväg till skolan som de skulle. 

Jag såg till att både Minnah och Noah fick i sig sin frukost. Minnsh klädde sig själv innan frukosten och jag hjälpte Noah när han ätit klart. När det sen var dags så skjutsade jag ivög dem  till förskolan klockan 08.30, 

När jag var hemma igen så gick jag igenom schoosoft och svarade på enkäter och kom på att jag skulle ha bokat utvecklingssamtal för både Hilma och Melvin, såg att det fanns tider samma dag…

Göran frågade om vi skulle åka till Svenstavik en sväng, till Dollar Store och köpa presenter till November månads 3 födelsedagsbarn. Jag tvättade av mig och klädde mig och så åkte vi. 

Först skulle vi på skolan och lämna ett pappret angående Melvins Prao som vi glömt då han var hemma och sjuk tidigare vecka, Jag stötte på hans lärare i korridorerna och det blev till att ha utvecklingssamtal direkt och sen även utvecklings samtal med Hilma också för hennes mentor var också "ledig". 

Vi hann inte med Dollar Store, var tvungna att åka hem direkt eftersom klockan blev mycket och vi skulle hämta på förskolan klockan 12.15. Göran och Jonna hade i alla fall varit på Ica och handlat lite mjölk, bananer och bröd. 

Hemma igen så försökte jag sitta lite i köket med min Bullet Jornal, Göran hade gått ut och skruvade med golfen, kolla igenom den innan den förhoppningsvis ska säljas. Noah ville också gå ut så jag hjälpte honom på med kläder. Så småningom gick Minnah och Louie också ut men jag fick springa som en jojo fram och tillbaka mellan köksbordet och ytterdörren så jag gav upp skrivandet… strax därpå kom de in igen  

Skolbarnen kom hem vid 15.00 och då hade jag precis börjat förbereda middagen, denna dag stod det broccoligratäng på menyn. 

Middagen blev klar strax innan 17.00 och vi åt ganska direkt. Sen fick jsg lov att åka på träning med Jenny, Ikväll var det Soma Move 🤗.ö, det är oftast det på onsdagar. Det blev ett härligt pass med ett fantastiskt dopp i sjön efteråt, det låg dimma på ytan och Jenny tog fina bilder! Det var kolmörkt nere vid sjön men innan vi gick i så startade jag bilen så att strålkastarna lös upp lagom mycket.  

(null)

När jag kom hem så hade de små lagt sig, jag tog en varm kopp te och gjorde ett nytt försök med att skriva i min bok, det gick bättre. 

Jag kokade ägg och när de större barnen lagt sig vid 21.00 så gjorde vi i ordning fika, jag, Göran och Jonna och så åt vi äggmackor framför tv:n, vi såg "Hela Sverige bakar". 

Noah kom upp precis när jag lagt mig, han fick lägga sig intill mig och klockan var strax innan 23.00 när jag lade mig för att sova. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus