1 November, tisdag…

Noah 3 år!!! Tänk att det gått så länge sen du kom till oss älskade lilla plutt, nu är du ju verkligen ingen bebis länge ❤️. 

Fast anställd! För 8 månader sen så arbetade jag (och A-L) min första dag på salong rut&karl i Östersund! Provanställningen är avklarad och jag känner mig en aning tryggare 🤗

Noah vaknade 03.20 och hostade massor, tog minst 30 minuter tills han äntligen somnade om. Han drack vatten, vönde och vred sig hit och dit, drack mer vatten och fick ligga på min mage när jag halvt satt i söngen och tillslut så gav hostan med sig lite. 

Hann bara med 20 minuters rörelse och styrka denna morgon, men lite är ju bättre än inget. 

På jobbet hade jag en lugn förmiddag, änglamassage på lunchen, en kvinna som kom hit och masserade med healing, det var fantastiskt! Efter massagen väntade en fullbokad eftermiddag. 

(null)Lite strawberryblond slingor. 

Har väntat några dagar på att mensen ska komma igång och efter massagen så var det som att trycka på en knapp 🩸. 

Bussen hem, försökte vila lite efter att jag ätit banan och clementin. 

Det har börjat bli så mörkt ute nu på kvällarna och redan på eftermiddagarna, speciellt den vi ställde om till vintertid. 

De ringde från hudmottagningen angående Jonnas utslag och hon har fått tid redan i morgon! Tänk va snabbt det ändå kan gå att få hjälp om man trycker på rätt knappar… men jobbigt att man ska behöva vara så påstridig. Jag ska följa med Jonna i morgon och vi ska även passa på att besikta Galaxyn. 

När jag kom hem så gjorde jag Noah klar för sängen samtidigt som jag själv tvättade av mig ocj bytt om. Sen nattade jag de små. 

Åt ingen riktig middag, var inte så hungrig, drack lite te och åt en smörgås. Åt även en nötbar i bilen på vägen hem från Åsarna, hittade den längst ner i ryggsäcken. 

Nu när bergvärmen är helt inkopplad så är det väldigt varmtboch skönt inne, nästan för varmt! Det är lite drygt 24 grader i vardagsrummet 😅

Jag kände mig väldigt trött direkt när jag satte mig i soffan efter att barnen somnat, men jag tjurade på och försökte se klart på det vi kikade på… men ibland när jag för så så blir jag bara grinig och på dåligt humör, inte på någon annan utan mig själv 🙈

Gick och lade mig vid 23.30…

(null)
Pappan hjälpte Ninni att fixa halloween 🎃 outfit 😍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus