lindaph.blogg.se

Welcome to the good life!

En sammanfattning av 2021

Publicerad 2022-01-10 09:55:00 i ISABELLA, YEAR,

2021 har varit ett oerhört tufft år. Vi förlorade Farfar Rasmus, faster Fia och min polska "farmor" Wanda. Jag som aldrig tidigare varit på varken begravning eller gravsättning har nu fått uppleva det fler gånger än önskat. De avled av olika orsaker men det gjorde lika ont ändå. Mitt hjärta krossades gång på gång. 
 
Men 2021 är även året då Isabella föddes. Vår efterlängtade Isabella. I början av 2020 insåg vi att vi behövde hjälp med att bli gravida och det var tester på tester. Jag sprang in och ut på klinken och labbet 2-3 gånger i månaden. Fick mediciner som skulle ätas vid vissa tidpunkter och datum (enl menscykel). Jag minns att jag/vi gjorde fel och åt en medicin vid fel tidpunkt, och missade en annan helt och sedan bokade tid hos kliniken tre dagar för sent. Jag grät så mycket när vi kom hem. Kände mig så misslyckad men Rikard köpte en kalender och sedan skrev han ner allt vad vi skulle göra. Dag för dag. 
 
För två år sedan så kändes livet tufft men nu har jag äntligen min lilla familj. Och som jag har längtat. 2021 så läktes alla sår tack vare världens finaste tjej.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Välkommen till min vardags- blogg! I denna blogg skriver jag främst om vardagen med min familj. Min familj består av min man R och våra två döttrar Isabella & Elsa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela