Käkledsmassage

Idag har jag också varit ledig, så skönt och välbehövligt. Theodor är ju i skolan 8-13 så jag bestämde mig för att passa på att verkligen ta hand om mig själv. Så jag bokade massage på kroppsbalans för friskvårdsbidraget. Jag har haft rätt ont i nacken och i käklederna en längre tid, jag går och bär på en del oro och spänner mig därför mycket. Jag råkade se att de även hade massage av just käkleder så jag tänkte att jag måste prova. Å alltså det var såå skönt, och väldigt välbehövligt sa massageterapeuten. Det gjorde såklart ont med jag kände resultat direkt, mitt ansikte känns helt annorlunda haha. Å huvudet känns som att de sitter löst men de är väl för att nacken har varit spänd. Hon tyckte att jag behöver minst en gång till om några veckor så jag har bokat in det. Så härligt och viktigt att ta hand om sig själv.
 
De har så himla vackra och rofyllda lokaler också.

Kommentarer:

1 Ellen:

Åh, en sån massage tror jag att jag också skulle behöva! Jag pressar tänder som en galen person i perioder, och nu liksom knäcker det i käken varje gång jag gapar för stort... Kanske borde gå till tandläkaren och försöka fixa en skena också...

Svar: ja det var såå bra! rekommenderar! ja jag med, skena är ju bra för att skydda tänderna iaf
Pauline Hurtig

2 Netti Starby:

Vad härligt och jag skulle också behöva massera nacken och käken. Kramis <3

Svar: ja så härligt <3
Pauline Hurtig

3 Ajli:

WOOOW, jag visste inte att sånt ens fanns! JAG MÅSTE HA EN KÄKMASSAGE! Kände jag spontant. Jag har också grejs jag bär på och hela kroppen är som en knut, men dessutom gnisslar jag på nätterna. Så käkarna får aldrig sova!

Svar: ja alltså det var sååå bra, har pratat annurlunda idag för att käkarna är så avslappnade haha, tänk vad spänd man kan gå runt och vara
Pauline Hurtig

4 C:

Så avis jag bliiiiir! Vill också ha massage!

Svar: ja det var så skönt och väl behövligt
Pauline Hurtig

5 Alice:

Så skönt att du kände att det hjälpte! <3

Svar: oja <3
Pauline Hurtig

6 Enna:

Underbart!

Svar: jätte :D
Pauline Hurtig

7 Rolf:

Jag läste kärleksmassage i rubriken och tänkte wow,nu har bloggen ändrat lite inriktning men så läste jag fortsättningen och blev genast lugn igen. Jo nog skulle man behöva lite käkledsmassage ibland.

Svar: hahaha jag sa det till Jonas, undra om någon kommer läsa så.
Pauline Hurtig

8 Jasmine:

Vad bra att du prioriterar dig själv och din hälsa!

(Sent) Svar: Tack för din omtanke. <3

Kram

Svar: ja jag försöker göra det :)
Pauline Hurtig

Kommentera här: