Dagsläget

(null)

Red först gången efter op sö/må 27+28 okt och blev då lite illamående under ridturen + svullen flera dagar efter så var inte ens i stallet 29-30. Sen gick jag promenad 31:a och det var väldigt skönt att få röra på kroppen. Gick med kedja då men kände att jag eg inte behövde. 1:a hade de fått kvällsmöte innan jag kom så då gjorde jag inget men i lördags gick vi en promenad runt udden.

Han hade tjurat väldigt när T skulle ta in Brutus på söndagen sa han, och velat följa med, så uppenbarligen räcker inte promenader som aktivering för skallen men så får det ändå bli! Igår (3/11) red jag igen och var inte illamående alls, och var inte svullen i morse heller! Men ska ändå ta det lugnt och köra skritta varannan dag & promenad eller vila typ varannan till i helgen, får ta det dag för dag hur det känns, och när jag känner att jag ska skritta mer än en halvtimme, när jag kan börja trava osv. Men det är lovande! 

Filo är fin & glad iallafall, än så länge ber han inte om trav men just nu skrittar vi ju bara till & från bron som är våran fram- & avskrittningssträcka så det är inte så konstigt. På lördag tänkte jag att vi skulle ta Emmylund till Grönan, antingen om vi vänder och rider tillbaka eller om jag orkar ta hela rundan då. Men det blir kul med annat. På onsdag är det hovis och jag är ledig hela dan, och på söndag kommer även Hästvågen ut, det ska bli jättespännande att se vad han väger nu när han är biffigare & har mer muskler!

Längtar även jättemycket nu efter att träna själv, jag bytte plåster igår och vet inte riktigt hur länge jag behöver köra på det och när jag kan byta till bara tejp (vill ha skydd så länge tråden är kvar och det är den) men har till två till byten och byter först när det börjar se dassigt ut så en bit kvar.