Min helg, Matildas ord

Har länge haft en nedskrivet på idélistan på blogginlägg att jag vill att någon annan ska få skriva om en dag eller så vad jag gjort efter mina bilder, lite som Elsas Pontus gör ibland men inte för att vara den som är den, hade skrivit ner det innan hon börja med dem inläggen, vill inte verka var en copycat ;) Jag har däremot ingen egen Pontus, men jag har en Matilda, och det är inte så dumt det. Så här kommer min helg berättat av henne!
FREDAG, börjar dagen som jag alltid gör..med KAFFE i en av mina muminmuggar. Jag och Matilda skickar godmorgonhälsningar med dagens muminmugg som vi båda förtär morgonkaffet i. Och såklart ska man matcha mugg med kläder ;) 
Och dagen skulle bli ännu bättre då jag skulle på grillkväll hos min stora kärlek i livet..kan ni gissa vem? Jo Matilda! Kvällen var GALET härlig som min vän Liv skulle säga. Grill, öl och Cava som skulle poppas. 
LÖRDAG, börjas ju med lush kaffemask i vanlig ordning för att bota bakiskänslan. Dagen ägnades åt pastaätande med MASSOR av ost. Och juste, cavan poppades ju för att jag ÄTNLIGEN är färdig med mina arbetsprover. Min favoritsyssla när jag är bakis är ju att tvätta mina underkläder. Så detta gjorde jag. 
 
På kvällen hade Katrin, som jag jobbat med under våren sin liveshow där en annan älskling sjöng så vackert att mina tårar blötte ner hela sängen. Hon är en jävel på att sjunga. Stolt över henne. 
SÖNDAG, skulle jag träffa...kan ni gissa vem? Jo MATILDA. Spenderar så mycket tid med henne att mina föräldrar påstår att jag lever där på halvtid. Men vem vet..börjar jag plugga i höst kanske man kan knipa ett rum i världens bästa studentkorridor. Vi skulle hur som helst planera podd och ha picknick. Vi fick 10 solminuter i Ivar Los park innan regnet kom. Tillslut åkte vi till Matilda i Nacka och åt paj hos henne istället. Och fika blev middag. Grillbuffe för hela slanten med Filip. Vi är riktiga livsnjutare. Som ni ser så försöker Filip ta korvbrödet från Matilda. 
Och det var min helg. Den började och slutade i Ektorp. 
Klara

kaffe i muminmugg är ett måste på morgonen här hemma ^^

Svar: Visst, perfekta storleken på en kaffemugg!!
Emelie Westlander