Juni mot midsommar helgen

Sommarlov 

Måndag Elin kom iväg på sitt efterlängtade ridläger. Vi var kvar en stund på söndagkvällen dels så är vi intresserade och så ville Elin det. Emmy och jag åkte och hälsade på i strängstorp. Hugo har bjudit Emmy på övernattning, bus, lek, bad mm. Elsa kom och mötte upp Emmy i stallet efter hennes ridning. Som blev en tur i skogen.

Menyn frukost, fika, smörgåstårta, grillat, glass och beskvii 

 

Tisdag Inte hört ett knyst från Elin men vi har bestämt att hon ska bli hämtad idag och vara med på sin sista lektion på trolldal innan terminsuppehållet. Det blev bad med hästarna som gruppen önskade. Erbjudande om nya tider har kommit söndag kl 18.00 hela hennes grupp byter tid. Tyvärr så splittras hela hennes grupp på tisdagen till olika tider under veckan. Elin har fått tid fredag kl 16.00. Hon själv har två förslag att rida i två specialgrupp till hösten som hon står i kö till. Emmy och Elsa har jag inte hört av på hela dagen men dom var hemma i Bie runt 19.00 och hade stannat och sagt hej till mormor och morfar.

Menyn frukost, fika, pastasås med kyckling 

 

Onsdag Elsa ringde vid 21.00 igår och frågade var jag var. Till hennes förvåning  svängde jag ser på vår grusväg. Vet inte om hon kommit hem?!

Emmy har berättat allt…-mamma kan du gissa var vi hade picknick? -Näää inte en aning det är svårt att gissa! - På Elsas EPA-flak nere vid ån. Det var nog höjd punkten.

Menyn frukost och pasta köttbullar 

 

Torsdag Johan slutade något tidigare så det blev hagfix och lite justeringar på parkeringen. Elin har det bra på nybygget. Vi trodde inget annat heller!

Emmy har blivit en riktig stalltjej på sistone eller så var hon det redan innan. Något annat hon också tycker om att göra på sommaren är att plocka bär.

Idag åker Elsa iväg på midsommar firande, nästan så jag själv vill följa med. Jag gillar traditionsenliga saker som midsommar! När jag var lite var vi hos farmor och farfar sen har vi nog varit ett par år hos mormor i Ålsätter och såklart i Danmark. I mitt vuxna liv har vi ordna midsommar i 7 år.

Meny Nutella macka pastasås med kyckling fika glass panpizza