Juni

Sommarlov 

Fredag tvätt i stora lass, förbereder lägervecka och utflyktsdagen. Som vi ligger efter med att titta på sommarlovsprogrammet på morgonen. Det är inte likt oss alls! 

Jag och en kompis till Emmy åkte för att umgås med mormor och morfar. Barnen lekte både inne och ute. Fortfarande aktuellt med att leka i lekstugan, väldigt roligt. I stallet på kvällen blev det ungdomars liv och pyssel. Alla börjar liksom vakna till liv sisådär efter 18.00.

Menyn lite dåligt eftersom det blev väldigt sen frukost men fika

 

Lördag Ännu mera tvätt!!! Emmy var bjuden på kalas och det hade varit full fart, jättebra, roligt och god mat. Jag själv åkte och jobbade och hade väldigt många besökare på öppet arkiv, många skratt. Blev en hel del röja upp och mycket pappersarbete. När arbetsdagen börja närma sitt slut så hade jag och barnen hittar på tillsammans med Johan  att gå ner till sjön med hästarna. Väldigt uppskattat och kul. Det gick över förväntan också! 

Menyn Tacos och pizza

 

Söndag stora packardagen med utegångsförbud och ny tvättad tvätt! Vet inte om ni följer bloggen men ni som är nya. Kan få en uppdatering År 2020 hade Elin och jag boka mamma/barn läger på Nybygget MEN jag blev dunder förkyld och tappade rösten. Då var det väldigt hårde Corona restriktioner. Tyvärr var det bara att avboka! Elsa var där…År 2021 ett riktigt skrot år med distansundervisning om varannat men då blev det två läger bokade ett till Elin och ett till Elsa. Elsa försökte in i det sista att försöka åka och ha kul men sorgen tog över och vi avbokade ( vi tog bort Elsas vinter/lägerponny i början på mars) och Elin skulle bara åka en liten sväng på sin Hoverbord slutade så olyckligt att jag fick ringa på kvällen och säga att Elin hade varit tvungen att gipsa. Inget läger för henne heller! I år 2022 hoppas verkligen att det går vägen.

Jag och Emmy gick ner i Biebrunnspark och träffade eldsjälarna bakom Brunnsdagen. Så roligt att köra igång utan att behöva tänka på alla dessa restriktioner. Välkommen till Brunnsdagen i parken 2/7 11-15.

Hem och förbereda det sista för Elin och hjälpa till med kom ihåget. Vi blev kvar bland förväntansfulla lägerdeltagare och ledare. Hur kommer det här lägret att bli?! Emmy fick blodad tand att också åka på läger så vi fick en väldigt fin och mysig stund i vårat eget stall på kvällen. Emmy mockade, fixade mat i boxen, hämtade henne ifrån hagen, borstade och skötte om henne i boxen och gav pussar, kramar och godis. Faktiskt allt själv!!

Menyn grillat och Thielska maten