Stalltvätt

Sommarlov 

 

Måndag första dagen på semestern! Stora städar dagen, kom igen alla, kämpa! Efter åkte jag och Emmy till stallet och fixa, stannade till i strängstorp och där blev Emmy kvar till kvällen även dags att åka till stallet igen.

Meny frukost, frukt makaroner och falukorv 

 

Tisdag kompisdag! Emmy bjöd sin ridkompis hem till sig på schleich lek, käppisarna i skogen och ponnyagility med Rotka. Kul och se vilket samarbete tjejerna fick till.

Meny frukost, frukt, mellis och rester 

 

Onsdag som vi alla längtat till den här dagen. Idag har vi varit en sväng in till stan för att pröva det nya fin fina fiket på Stortorget! 415 för 4 portioner fika/mat och dryck till! Helt klart värt ett besök för er som tänkt att gå dit. Våra barn såg till att det blev liv och rörelse på torget. Prövade på olika aktiviteter som sparkcyklar, rockringar, bollek, badminton mm. På kvällen möttes vi upp i stallet för att förbereda den årliga stalltvätten.

Meny frukost kyckling och currysås 

 

Torsdag Dagen är kommer då stallet ska tvättas. Hästarna blir nog ute i dagarna två. Brukar bli väldigt mycket vatten överallt. Elin passade på att umgås med hästarna i Skalunda. Emmy och jag fikade hos Liam och Almas familj. Kom och tänka på att vi träffades för första gången, 17 år sedan!! Häftigt, tänk så många tokiga minnen vi har tillsammans.

Menyn frukost rester och på kvällen en kvällsmacka