Spara slänga loppis

Sommarlov 

Fredag Lite spännande det här med hus och hur vi på eget intiativ börjar tänka i andra banor. Känns skönt att besiktningen gick bra men det hade jag en magkänsla att det skulle göra! En liten anmärkning på ett av trappstegen ner till Källaren men lätt fixat med en regel som stöttar upp med ett stödben.

Så denna helg kommer säkert att bestå av att röja fram det härliga huset som vi faktiskt har. Mitt i allt detta så ska en A-traktor byggas och reg. besiktas. Det tar vi på måndag, allt ska tas på måndag av någon konstig anledning.

Menyn frukost omelett med bacon och korv med bröd 

 

Lördag Elsa och Hugo åkte iväg till Tidaholm för Crosstävling och vi andra var i väg på två års kalas. Med mat och tårta, Tack fint ordnat. Johan och jag tog snabb titt ner vid hamnen och i hantverksboden. Vi kom hem fulla av ny tankad energi men den tog nog slut på barnen när vi kom en bit på vägen.

 

Söndag Hög tid att ta tag i sina ansvarsområden en gång till. Det är ju nästan lite kul…inget gnäll utan går bra faktiskt. Måndag är städdag men vi får börja lite tidigare eftersom jag har lovat att röja upp på semestern. Slänga, spara loppis, hittills från källaren har det varit 3 sopsäckar. Trasiga kläder, prislappar och annat trasigt. Då är inte all pant med, det finns säckvis.