Okända fotografen

Sommarlov 

Måndag klockan ringde tidigare än vanligt denna sommarlovsmorgon. Lite segt att komma upp. Den ”okända fotografen” kom idag. Väldigt lärorikt och spännande, alltid lär man sig något nytt. Även den stora städardagen men eftersom dom vi har gjort lite då och då så var det inte mycket kvar, så smidigt. Undertiden huset blev topp skick så åkte Johan och Elsa till Norrköping, reg besiktiga, shoppa och åt mat. Elin cykla till ridhuset och mötte upp en kompis. Emmy och jag åkte till strängstorp där vi blev överraskade med att mina kusiner skulle komma. Vi avslutade kvällen i stallet och åkte tillbaka till strängstorp för att fika och prata. Väldigt roligt att ses!! Kom på efteråt inte ett kort på oss ihop men men det får bli flera gånger och inte så långa mellanrum mellan fikastunderna. Reggen gick super bra med lite spänning. 

Menyn frukost pannkakor fika 

 

Tisdag SOVmorgon så himmelskt skönt. Att få njuta av doften av nystädat, bara liksom dansa fram. Lek och stallet har dagen bestått av. Åter igen gjorde vi ett besök på sommarcafet och avslutade med loppisen i lekstugan 

Menyn frukost fika tacos

 

Onsdag sovmorgon igen men så skönt. Det har varit en väldigt varm och fin idag . Sonny har haft en fm med Johan och vi andra valde stranden och sjön! Avslutningsvis på Biltema med korv och glass. Hem blev det i Clara.

Meny frukost frukt korv och glass thaimat 

 

Torsdag och Johanna dagen vi väntade med att gå upp med frukost på sängen till 11.40 Vem sov?! Om inte Elin Johanna Östlund! Dagen till ära så fick hon sin första swich. Det måste vara värmerekord idag 33,5 i skugga. Det blev sjön för Emmy och mig tydligen många som tänkte lite lika som jag. Att parkera under granar går alldeles utmärkt! Kan väl säga att vi tog vara på värmen och det fina vädret och följde med på bilträff i Hälleforsnäs. 

Frukost korv med bröd, fika och McDonalds