Födelsedagskalas

Sommarlov 

Fredag förberedelser för att fira Elin imorgon. Tvätta, handla och plocka lite.

Funderingar kring ev garagebyggnad, en överklagan är inskickad i varje fall. Bara att vänta och se nu.

 

Lördag den stora kalas dagen! Som Elin har väntat, äntligen liksom. 12 år är något speciellt. Störst på mellanstadiet, inte så liten längre och en stor känslostorm med alla känslor på en och samma gång. En slags styrka ändå i det svaga och en vilja av stål, det är Elin det!

 Hej Hej Elin här!

Det är 21 dagar kvar tills jag fyller 12år och det börjar bli dags att planera ett kalas. 

Jag tänkte att den 23/7 eftersom jag är på ridläger när jag fyller år !!

Tanken är kl.13 för lite lättare lunch och sen frukt och glass  eller om det passar bättre senare så får man komma från kl.15 och då serveras det frukt och glass och senare mat från grillen. 

Meddela gärna vilken tid som passar och hur många som vill komma senast den 16/7 👍🏻 Sjön står öppen oavsett väder ☀️ som vi har väldigt nära till 😉

 Inbjudan gick ut i tid så vi blev ett litet gäng till 13.00 och ett större gäng till 18.00. Alltid lika roligt och trevligt att träffa alla! Nästan blivit tradition att grilla till kvällen. Denna födelsedag blev det korv med bröd och tillbehör.

 

Söndag Elin är lämnad på ridläger nr 2 med lite mindre packning än sist. Allt använder man ju inte! Lite bekymrad är Elin hur det blir när hon fyller på onsdag. Såklart att vi kommer och säger grattis till henne.

 

Ett stor kram till familjen att vi alla var hemma under samma tak, kunde umgås i helgen.