Ny vecka

Sommarlov 

Måndag veckorna går fort, idag den stora städar dagen ! Vi blev förpassade till altanen. Nej, helt frivilligt. Det blev mitt ute-kontor för en timme. Skönt. Ringde runt lite angående Elsas gymnasiebesked. Tror och hoppas på att  jag blev lite klokare. På kvällen blev vi helt själva att åka på motorträff vid stora Djulö herrgårds café. I början på eftermiddagen såg det ut som att det skulle bli regn. För en gång skull hade vi vädergudarna på vår sida, solen kom fram.

Meny frukost fläskfilé gryta med nudlar, toast 

 

Tisdag Elsa och Emmy dag.

Dagen började med att grannen kom på kaffe. Alltid lika trevligt att prata vuxen prat. Annars har vi varit hemma och njutit av varandras sällskap. Märks av att barnen börjar bli stora.

Johan och jag kom lite förtidigt till stallet efter ha varit på Djulö herrgårds café 🎤🎵

-Mamma, kommer du nu, vad ska du göra?

-Ja, tänkte hjälpa er och packa hösilge 

-Jaha, men du får INTE komma in i ridhuset för jag och Elsa kan helt själva!

Hinner inte ge något ”svar”

-Lova nu att du är kvar i stallet!!

💕Som tur var fick jag rapporter om att det gick så bra i ridhuset och att syskonen var så fina och hjälpsamma med varandra 💕

Snyggt och prydligt i stallet också🐴👍🏻

Vad Elin gör?! Det undrar vi också…åker buss…

Menyn korv med pommes lättare på kvällen att välja på panpizza/toast 

 

Onsdag vet inte om vi har någon tema på den här dagen. Säljarna dagen kanske, förbereda för loppis som är i helgen. wow vilken dag, familjens dag!Johan fick egen tid på fm och ännu lite mer när han skjutsa Elin till Skalunda och HÄMTA henne.

Emmy har lekt hela långa dagen med kompisar.

Elsa och jag har laga mat och spela spel. Såklart varit i stallet också.

Vi avslutade kvällen med att titta på en dansk komedi klassfesten. Barnen tycke vad är det för film ni tittar på?! Mamma vad gör dom ? -Pappa, du har valt dem för ett är många rumpor! Jösses, några tillfällen skratta jag så jag inte fick luft. Alla frågor fick mig att skratta ännu mera! Förstår nu i efterhand att det var 16 år på den men det var ändå en komedi.

 

Torsdag GRÖNALUND Emmy, Elin, Hugo och Johan åkte i god tid om det ev skulle vara mycket trafik och en aningen svårt att hitta parkering. Med bilvisningar och filmer från dagen så kan vi bara säga att dit vill vi igen!

Elsa och jag var hemma och tog hand om hästarna tur var väl det…

Hade ni oväder igår? Jösses här ösregnade det och small om varannat. Elsa och jag åkte hem från stallet, stanna snabbt till på Maxi då helt ovetande om vädret. Det hördes liksom inget inifrån. Herregud vi blev blöta ändå in på trosorna, bara av att gå till bilen.