Mycke lek med kompisar

Sommarlov 

Fredag 

alltså fredag igen! Ibland faller det sig bara så vi blev stall lediga idag. Värsta slappar dagen! Även alla barn med kompisar. Johan och jag tog en sväng om tillsammans med Dubbel IN nere på Djulö med mat från grillen. Avlutade med att släppa in hästarna. Ja just det jag skrev att vi blev lediga från stallet, nja nästan i varje fall. Det är lite skillnad på 7 min än 2 timmar. Åkte förbi garaget och plocka med oss loppis saker hem. Redo för loppis imorgon! 

 

Lördag Loppis hela långa dagen! Överraskning med grillad korv, kladdkaka och grädde KAFFE. En lyckad dag med många härliga pratstunder och vägvisare till nästa. Avslutade med restaurang besök på Pinchos, väldigt trevligt.

 

Söndag Emmy var och lekte med kompis och vi fick se ett häftigt hus missionshuset. Lite stressigt tillbaka för att vara med i Katrineholmsveckans bilkortege men vi var på plats 15 min innan avfärd. Ett lätt organiserad kaos på Mio parkeringen. Vet inte vad vi hade för förväntningar men vi tyckte att det var mycke bilar omkring 300st. Även folk som hade tagit sig tid att möta upp längs med kortegevägen. Prata, applådera, vinka och kul att se alla. En del sa att det var mycke mera besökare innan coronan augusti 2019 men jag har inget att jämföra med. Vi blev nöjda!