0

* Bloggtorka *

Så har det då varit Bloggtorka några dagar. Händer inte mycket här med kärringen, då jag efter sista behandlingen faktiskt haft lite biverkningar. Har ju varit bortskämd med att inga haft tidigare, så jag undrar vad jag fick för skit i Torsdag 😊
Bara det att det blir en ny kur nu på torsdag, så jag hoppas kroppen kommer att ta emot den bra. I fredags blev det bara två limpor bakade, känns skönt att ha lite i frysen. Fick även matleverans och ett fång vackra tulpaner, som jag faktiskt än i dag njuter utav. 
Igår var det första dagen efter sista behandlingen jag tog mig ut, vädret har ju varit katastrof med allt snöande. Vitt, vitt överallt 🙂 och otroliga mängder. Känns nästan som när man var barn och snövallarna var högre än man själv var, då var det minsann vinter väder varje år. 
Promenaden var dock inte så lyckad för mig,  jag hade inte alls räknat med att bli så tagen och slut. Benen knappt bar mig hem sista biten. Blev lite orolig för man vill ju inte bli liggandes i snödrivorna precis. Men efter många stopp, kom jag så äntligen innanför dörren. 

Blev bara att vila resten av dagen, och idag har jag haft värk i både armar och ben, varit konstig i skallen och känner mig helt orkeslös 😔 men hoppas på det bästa imorgon. Måste piggna på mig så jag kommer ut och kan suga i mig frisk luft. Nu blir det att hasa sig ut i köket och se vad kylen har att bjuda på inför middagen. Önskar er alla en fortsatt skön Tisdag.

Kommentera här: