hannacarin

Kaos i hjärnan

Kategori: Allmänt

(null)

Just nu är livet mest stress. Det är stress på jobbet både för mig och Emil det är stress med sjuka ungar det är stress med allt känns det som. Har alldeles för mycket huvudvärk på jobbet och känner att jag längtar tills den här perioden är över. 

Det händer också en hel del i vår lilla lilla organisation vilket gör att det känns lite spretigt just nu. Jag kommer att fortsätta vara verksamhetsansvarig fram till 1 september och det känns ju väldigt kul. Att få det förtroendet är väldigt peppigt samtidigt som jag själv inte alls känner att jag kanske gör tillräckligt. Men när känner man nånsin det..?! Men ge mig ett par veckor så kanske det känns lite lugnare sen (mest inte troligt med tanke på att vi sakta men säkert går mot högsäsong)🙄

Har lite roliga saker att se fram emot i vår/försommar iaf och det känns bra. Även om det också blir en stress att styra upp och orka tänka ut allt inför liksom. Sälen nästa vecka utan barn med tjejkompisar. Superkul men just nu svårt att se fram emot det pga *trumvirvel* stress… Påsken kanske vi spenderar i Lund om livet vill sig riktigt bra. Och det tror jag att jag skulle behöva. Åka till svärmor, möta våren, dricka vin och få lite hopp om sommaren. Sen i början av juni ska vi ner till kusten med min sida av familjen och det kommer också bli hur fint som helst. 

Så ja, mycket kul att se fram emot men det gäller att ta en vecka i taget känner jag. 

Kommentera inlägget här: