hannacarin

Long time no see

Kategori: Allmänt

Sist skrev jag om skogsturer och förkylningar, 18 oktober. Vet inte om läget nödvändigtvis är speciellt annorlunda nu. Vi är fortfarande konstant sjuka och kurerar kidsen med långsamma skogspromenader och stora mängder skärmtid. 

Sen sist har jag hunnit fylla 34 år, vi har firat jul och nyår, gått in i striktare restriktioner och ut ur dom igen. Vi har åkt på corona hela familjen men strax efter vi tillfrisknade släpptes alla restriktioner och pandemin är nu… över?! Barnen var friska i tre hela veckor över alla högtidshelger, enbart pga att dom var ifrån förskolan.

Om två veckor har vi en 6-åring i familjen, stort! Lillfisen blir då 2,5 år, inte så illa pinkat för ett galet barn. 

Vi hankar oss fram efter en tuff höst och vinter. Konstant sjuka (sådär så att förskolan säger att dom aldrig varit med om barn som är sjuka så mycket) och en hemsk årstid har gjort oss rätt deppiga och det har varit svårt att se något positivt. Varken jag eller Emil har haft en full lön på flera månader och det påverkar ju också såklart. 

Läget inför våren är väll hoppfullt men med en lite mer ödmjuk inställning. Emil har kört på med bygget i ett rasande tempo i två år. Så i år får bli småplockets år där vi drar ner lite på att-göra-listan och försöker hämta oss lite istället. Mer familjetid och mer ut och fiska tillsammans. Försöka hämta oss lite istället för att köra rätt in i väggen. 

Jag har haft lite svårt att hinna med allt på jobbet under hösten och har verkligen fått prioritera det allra viktigaste i perioder. Pusslandet vid sjukdom har varit rätt galet och att vi ens haft personal varje dag är för mig obegripligt nu i efterhand. Men så har jag också messat ihjäl mig genom hela min corona-sjuktid plus mina två kollegors också. 1 april ska jag återgå till min vanliga tjänst, det blir nog bra. Framför allt kunna släppa lite på ansvaret när man själv knappt kan vara på plats. 

Jaha jag hade tydligen lite att säga ändå. Får väl se om jag håller i och börjar uppdatera igen. Har känt noll prio på det senaste halvåret. 

Och just det! Jag har börjat sy. Herregud. Började för en vecka sen och har redan sytt en avancerad stolsdyna, tre tygpåsar med dragkedjor plus tre necessärer. Nu ska jag köpa lite Vliselin så att jag kan få lite stadga i grejerna jag gör. Herregud VEM är den här personen?! 
 
(null)



(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentera inlägget här: