hannacarin

Vecka två

Kategori: Allmänt

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu är jag inne på jobbvecka nummer två. Har hunnit ikapp lite på jobbet och känner mig liiiite lugnare just nu. Men det kan vända snabbt beroende på väder och antal gäster🤯 Förra veckan körde jag bara tre dagar och det var nog fan tur det, hade eventuellt gått under annars. Den här veckan är det dock sex dagar som gäller, något mastigare. 

Frysen är full för tillfället och jag har svarat på mail, attesterat fakturor, gjort löner och månadsrapport. Har beställt massa påfyllning till shopen, schemalagt lite inlägg på sociala medier och kommit ikapp med lite smått och gott. Känner mig på banan men är ändå väldigt stressad inombords när jag är på jobbet, har svårt att slappna av tyvärr. Tror det kommer vara så tills vi är alla ordinarie på plats igen, bara att gilla läget i 1,5 vecka till. 

Har i alla fall gjort lite kul saker medan jag var ledig förra helgen. Datenight med Camilla, babyshower för Caroline och Emma, födelsedagsfirande för en annan Emma. Besökte Värmlands museum i lördags en sväng också. Himla fin Laban-avdelning för kidsen. Ebba var nöjd med målarrummet också. Men fikat var en stor besvikelse! Inget var hembakat och det var inte så mycket som passade kids, Ebba kan ju äta det mesta men förutom chokladboll fanns det inget direkt.. Rätt trist eftersom det är många barnfamiljer där. Kan absolut tänka mig att besöka museet igen men då blir det fika någon annanstans. 


Kommentera inlägget här: