hannacarin

Är sommaren slut…?!

Kategori: Allmänt

(null)

Det är lätt att känna att sommaren är över så fort man börjar jobba och vädret blir svalare, men åh vad jag avskyr den känslan. Vill inte att sommaren med varma kvällar och soliga dagar ska ta slut redan. Jag har ju lagt en femte semestervecka, v.34 och den är jag otroligt tacksam för. Har dock inget större hopp för värme då, men man kan ju alltid hoppas. Den veckan kommer nog bli mer nödvändig för att behålla min mentala hälsa något sånär stabil efter senaste hysteriska veckorna på jobbet😅 

(null)

(null)

(null)

Besöksantalet är fortfarande väldigt bra, absolut inte hysteriskt, men bra liksom. Det har också börjat trilla in barnkalas och andra bokningar inför hösten. Det blir då lite krock att jobba mitt i högsäsong samtigt som man ska hinna rodda med guider/kalasgeneraler, vem kan ta kvällsbokningar, har vi tillräckligt med personal osv osv osv. 

(null)

Men det är ju det här jag är absolut bäst på. Ha tusen bollar i luften samtidigt och projektleda för att få allt att funka. Det tar absolut mycket energi men är ju samtidigt svinkul. Jag lyckas ro allt i hamn och det känns jävligt skönt att veta. Det blir skönt när all ordinarie personal är på plats bara, allt blir lite lättare då. Dels kan man delegera uppgifter på ett annat sätt och framför allt får Birgitta tillbaka sitt kök😅 Den bollen ska bli otroligt skön att släppa. Men jag är nöjd med min insats dom här första tre veckorna, tur att som gick fort!

Bjussar på lite bilder i vanlig ordning. Mest Love då, i vanlig ordning😅

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentera inlägget här: