Torsdag och tankar

September
 
Smaka på ordet
 
Det smakar höst
 
Eller hur?
 
Blah
 
Jaja jag vet att folk som älskar hösten säger att det blir så mysigt när man kan få tända ljus igen. Krypa upp i soffan med en kopp te, kaffe, varm choklad, glas vin (insert choice of your own) o vira in sig i en filt.
 
Nope
 
Mycket mysigare att ligga i en hängmatta en solig vindstilla dag med en bok som man låtsas läsa i o slumra en stund. Eller cykla till sjön en kväll efter 22:00 och se solnedgången.
 
Jo, jag njuter av vad hösten har att erbjuda. Jag är inte surkärring intill idioti. Jag vet att om jag inte njuter av vad som erbjuds så blir livet förbannat långt och embarmligt tråååkigt. Så låt mig få sucka över att solen går ner före 20:00 och att kvällarna är råa o regnet alldeles för mycket. Jag kommer ändå fånga skönheten jag ser. När jag ser den.
 
Häromkvällen tog jag min uppblåsbara Barbara, eller nä, bräda menar jag 😁 till sjön utan fjant. Jag behöver få egentid med brädan för att lära mig manövrera utan att vara osams med en kelpie som har noll koll på var baktassarna är o riskerar endera ramla i mitt ute i långt som f-n till land eller bestämma sig för att sitta i mammas knä.
 
Magiskt vacker kväll och helt vindstilla. Perfekt SUP-väder med andra ord.
 
Idag är det min enda lediga dag den här veckan 
 
Massor som måste göras
 
Just nu är det massor överlag. Min hjärna brinner. Men men. Så galet trött och handlingsförlamad rent allmänt. En liten stock rakt över stigen blir Berlinmuren med taggtråd och allt för mig. Om vi ska snacka metaforiskt. 
 
Micropauserna med en stunds foto, paddla, cykla, träna, promenera blir andningshål som får mig att ändå fortsätta försöka överleva tills jag är tillbaka och känner att jag lever igen. 
 
Jag inbillar mig ibland att jag ser ljuset i tunneln. Men det blinkar och fladdrar så ibland tror jag raka motsatsen. 
 
Tack till ALLA som på ett eller annat sätt finns där. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0