Sassyjossan

Tänk alla gånger
som RMK ft fonky fresh sjunger.
Asså denna dag. Jag tror ingen förstår hur känslig jag har varit, alltså om jag skålade för kvinnokroppen igår så tar jag tillbaka det idag. Jag har varit en hormonboll, det är ikke kødd en gång. Så många gånger tårarna har bränt under ögonlocken. Antingen för att jag har blivit rörd för något fint eller känt saknad eller så. Jag höll tom på att börja gråta i hissen upp från tbanen bara för folk knuffade sig in.
Skulle egentligen gjort naglarna idag, men hon ställde in. Jag har inte varit gladare för jag ville bara hem till soffan. När jag kom till soffan så började jag gråta. Linnéa frågade var det var, ja vad svarar man på det? Det är ju faktiskt ingenting. Men hon känner mig så gott nu att hon bara skrattar åt mig.
[Jaa ett stort leende känns långt bort]
 
Har i alla fall hittat tillbaka till min ungdomstid genom musiken i dessa dagar. Började med att jag hittade en gammal lista på spotify som jag började lyssna på. Fastnade för svensk hiphop, mest Anton och Affe & Fonky fresh. Ja det lyssnade jag väl på för ca 12 år sen. Men det känns mysigt och höra på idag också, och fälla några tårar till. Stackars mina roomies som får höra på detta med mig idag, inte säker på att de uppskattar det lika mycket.
 
     
 
Haha ja här har ni ett urval från min godislista. Listan gjorde jag visserligen för 7 år sen men har så mycket minnen till alla låtarna. Nej nu ska denna hormonboll in i duschen för att sen göra ett uppdrag jag fått från Synne. Ja vi hörs, pusss.