Sassyjossan

Det sjukaste hände inatt
jag menar allvar.
Igår efter jobbet skulle jag göra en kul sak, men failade i det sista. Men jag har gjort det idag istället så det gick bra tillslut. Haha borde inte skriva så kanske när jag inte vill berätta vad det var. Men när jag och Johanna gjorde i ordning oss för kvällen, hon på sitt rum och jag gjorde något ute i köket. Så ropar Johanna på mig att jag måste komma. Hon bad mig kolla ut genom föntret och när jag gjorde det så kryllade det av militärer, med vapen stora sådana. Så jävla sjukt.
Vi åkte till Sørenga för att ha hade middag för vår älskade Elin. Det är med ett tungt hjärta vi säger hejdå till henne som ska flytta tillbaka till Sverige. Nu får denna fina tjej skina där iställlet. Som sagt så är hon den tjej jag känner som är bäst på att ge komplimanger, hon har alltid något fint och säga. Dessutom gör hon det på ett så naturligt sätt, som om ingenting. Jag önskar jag var lika duktig på det som hon är. Dessutom är hon otroligt kul, härlig och ja så jävla bra. Hennes små nysningar, ja alltså de är små. Ja jag kommer sakna henne så sjukt mycket.
 
 
Sen gick vi vidare i alla fall, så mötte jag mitt första bloggfan. Han frågade om att få ta bild och allt, men jag sa att jag helst gör sånt i dagljus. Haha nejdå jag bara skoja. Men jag pratar om dig Thomas, nu hoppas jag att du läser detta nu då. 
Även Kitty och Camilla titta förbi, härliga härliga tjejer.
Och så dansade vi åhoj vad vi dansade.
 
 
Men nu ska ni få höra det sjuka som hände. Jag och Linnéa kommer hem, vi pratade lite osv. Jag går och lägger mig på mitt rum, i min säng. Och ja, jag är 10000% säker på detta för att jag har till och med frågat Linnéa idag. Säg att vi kom hem runt 4.
MEN 7:45 imorses vaknade jag. Ja inte så konstigt brukar ju gå upp tidigt och sånt på vardagar. MEN jag vaknar på soffan. Helt spritt språngande naken, utan täcke och allt. Jag la mig och sov i sängen, jag gjorde det. Och plötsligt vaknade jag upp på soffan. Alltså detta är så sjukt. Jag kan inte förklara det med ord. Jag har aldrig i hela mitt liv gått i sömnen innan, tror jag. Men jag måste ju ha gjort det?! Nej alltså nej detta är sjukt.
Jaja ha en fin lördag, pusssss.