Sassyjossan

Vilken helg
Alltså jag ni förstår inte.
I fredags så hade jag och Linnéa en liten nostalgitripp eller tidsresa kanske man kallar det?  Hur som helst så satt vi först hemma med sushi (haha just den biten är inte nosalgi), massa snacks och sådär. Senare på kvällen tog vi tunnelbanan ner till byen, där vi hade planlagt en tur på John's. Detta stället blev visade till av två personer vi inte kände då och heller inte idag. Men vi möttes och blev visade dit. Detta var oktober 2014 och sen dess har vi blivit fast. Vi var nästan lite nervösa när vi gick dit. Haha vi blev inte där så länge anyways, men var en fett mysig kväll då.
 
 
I lördags hade jag egentligen inga planer och skulle sitta hemma själv. Att jag skriver det här är för att jag kände mig lugn med det. Jag var liksom inte ens orolig att jag skulle vara ledsen eller något, jag kände mig glad och redo för det liksom och det är sååå jävla härligt.
Men vid halv tre på eftermiddagen ringer Victoria och frågar om inte vi ska försöka få tag på biljetter till Backstreetboys som gästade Oslo. Ja det är klart jag sa ja, ja det är klart vi fick tag i biljetter men framförallt. Fy fan vilken sjuk kväll det var. Jag hade det så kul, så jävla bra och dessutom träffade vi Kitty och Camilla på konserten med, vilket var sjukt kul.
 
 
Så att ja, jag är så glad för denna helg. Det är så här jag vill leva, spontant. Våga göra kul saker. Men det viktigaste är att jag har gjort allt denna helg för att jag vill och inte för att jag känner att jag måste göra något. Jag brukar vilja göra saker alltså det är inte det, men jag var helt fine med att sitta hemma själv en lördagkväll också. Det får mig att känna mig fri faktiskt och stark. Så igår klippte jag bort något ur mitt liv som alla har väntat på och jag känner mig ännu friare än innan och nu är jag färdig. Eller det är bara en sak att göra till, men det kommer. 
 
Hur som havet duschen och sängen kallar så over and out, puss.