Sassyjossan

Jag kommer gå emot jantelagen
För fy tusan vad jag är stolt över mig själv.
Den här veckan har jag gjort så många saker som jag skulle ha gjort för så längesen men inte vågat. Just för att jag inte vetat hur det ska bli efteråt. Men det började egentligen förra lördagen när vi fick biljetter till backstreetboys. Vi köpte biljetter av en privatperson så självklart blev man lite nervös för att det inte skulle funka.
När biljetterna funkade så kände jag bara att jag var tvungen att ta tillbaka makten över mitt liv, detta låter säkert jättekonstigt. Men sagt och gjort så var det startskottet. Jag är så glad, jag är så stolt och ja. 
 
 
Så denna helgen har jag verkligen bara gått with the flow. Tänkt en sak, som har ledit till nästa och bara kört. Jag har dansat, jag har skrattat och jag har haft det sjukt bra. Jag har också stannat upp och bara känt att jag är så jävla heldig. För det är sån jag är, jag måste stanna upp och känna efter hur bra jag egentligen har det ibland och det vill jag göra. Jag vill känna att jag är heldig över att ha alla fina människor runt mig, det är inget jag tar förgivet. 💗
Hur som helst har ett av mina två björnar kommit hem nu, så nu ska jag mysa med henne och vänta tills den andra björnen kommer också, mysigt. Pussss och hej.