Sassyjossan

SOMMARFERIE!
Jadå i fredags var det min tur, fyra veckor bara för mig själv.
Nej såklart kommer jag inte vara själv. Men jag ska låta mig och mitt hjärta bestämma i fyra veckor vad jag ska göra.
I fredags så hängde jag bara med Johanna efter hon kom hem från jobbet. I lördags blev jag först väckt av syster Anna, så blev prat med henne och barna i någon timme. Senare åkte jag vidare för att göra naglarna. Hem en snabbis för att fixa mig innan Vilde kom och hämta mig och vi drog vidare till Thomas. Där blev det pizza och spel och massa kul. Hade en sjukt awesome kväll i alla fall.
I söndags så åkte jag och hängde med Glenn på trikken och på kvällen så drog jag till Synne och Katja och åt middag. Hann också med att möta Linnéa och Victoria, så det var en sjukt mysig söndag. Så igår då. Victoria ringde och väckte mig, jag och Linnéa gjorde iordning oss och åkte ned till byen. Där träffade vi Victoria, Heidi och Natalia så åt vi lunch ihop. Gick runt lite där och hängde med de hela dagen typ innan jag och hem och hängde med Johanna lite senare igen.
 
 
Idag har jag hängt med mest med mina roomies på soffan. Linnéa har mancold och jag har semester så jag har lov och chilla på soffan en hel dag. Och Johanna gick och jobba så det går bra. Men vi har i alla fall varit på butiken och ätit middag ihop, jag och Linnéa då.
Och detta är min plan för semestern. Det enda jag har planlagt är att jag varje dag ska lämna lägenheten om det så bara är att gå ut med soporna.
Det kanske låte jättetråkigt, men det är det jag känner att jag behöver just nu. vila upp mig, göra saker som jag vill och för att jag vill det, inte för att någon annan vill.
För om sanningen ska fram så är jag sliten, sliten av att gå runt med dåligt samvete när jag inte kan hjälpa till. Sliten på att ibland inte kunna sova pga ångest. Jag är sliten av alla dumma saker jag säger för att jag inte kan vara tyst osv. Så därför tänker jag ta de här fyra veckorna och vila upp mig på, på mitt sätt. Säkert sjukt egoistisk och allt det där, men jag ska lyssna på mitt hjärta göra det jag vill och ingenting annat.
(Skönt att jag kan skylla på att Linnéa var hemma och var sjuk ikväll när jag inte vågade gå på tinderdejt, hahahahaha)
 
 
Imorgon ska i alla fall jag, Linnéa och Johannisen på spa. Vi ska vara utan telefonerna en hel dag, vi ska bada och basta. Vi ska prata, vi ska skratta och glömma bort alla torra skämt i den fuktiga omgivningen, hehehehe. Det ska bli så skönt.
Sen på kvällen om jag orkar ska jag visa er ett mindre stolt ögonblick jag hittade igår, haha. Nu ska jag hitta en film till mig och Arvid, sen ska vi nog sova tidigt, eller ja. hahah puss i alla fall.