Sassyjossan

Årets mysigaste dag
Var lätt i lördags.
En vecka av min semster har gått. Tre kvar. Jag älskar det här, det här var det jag behövde just nu. Bara känna att jag inte behöver förhålla mig till något, inga tider ingenting. De enda tiderna som sätter mina gränser är butikens öppettider om jag behöver handla liksom. Så har jag de på torsdagarna, men jag kan leva med det.
Som sagt så har jag ett enda krav på mig den här semestern och det är att lämna lägenheten varje dag, om så bara att gå ut med soporna. Sen har jag planer på att göra några små saker som jag har lust att få till, men det är bara för mig liksom. 
Så långt har jag klarat mitt mål, så high five till mig själv.
 
[Vilken ocharmerande bild, men vem bryr sig?]
 
I torsdags efter det jag skulle göra så var jag helt slut, mentalt. Jag orkade inte tänka, jag bara låg på soffan och var. Det var så skönt. Jag hade aldrig kunnat gissa denna reaktion, jag trodde det bara fanns två alternativ, antingen ligga på sängen och gråta eller vara asglad. Jag var tom, men samtidigt så full på något sätt. Jag är glad jag vågade och att jag faktiskt inte gav upp när det kom en liten motgång.
 
 
I fredags så var jag på pärlsockerjakt, utan hell. Jo jag hittade norskt pärlsocker, men det suger ju. Har ni någonsin sett så fula svenska kanelbullar förr? Ja jag kommer skylla på pärlsockret, för jag har då inte gjort något fel.
Hur som havet, jag var på både ikea och rusta, men nej då. Åkte i alla fall hem, bakade bullar och kände mig riktigt husmorlig, haha. Ja, bullarna var inte speciellt goda om ni frågar mig, men Johanna och Linnéa gillade de i alla fall, tror jag.
Under tiden jag bakade så beställde jag hem mat. Jag väntade i 1h och 40min. Så ringde jag. Jag fick ingen mat. Men ett gavekort på 250:-. Tack just-eat. Det gjorde mig väldigt mätt.....
 
 
Men till den dagen som blev till årets mysigaste dag, i lördags. Jag vaknade ganska sent och nästan med en gång frågade Linnéa om jag ville bli med till byen och handla lite, det gjorde jag. Så vi åkte och luncha på Johannas jobb och sen gick vi vidare. Hon handlade det hon skulle och jag köpte absolut ingenting, haha. Så en glass i en park typ, för att sen åka hem.
Svära lite över saker jag inte kan styra över, men som gjort mig arg dagen innan. Så kom Johanna hem. Vi tog en tur ut i parken, satt där och mös. Innan vi gick hem, lagade middag och bara hade det fint. Gick ut på balkongen, spelade spel, tände ljus, sjöng och skratta ihjäl oss. Fy tusan så mysigt jag hade med båda två, egentid med två favoriter, helt klart på en och samma dag. 💓
Som tur är så har vi en högtalare som hittegods sen midsommar som gör sommarkvällarna magiska, hahaha.
 
 
Igår så firade vi att Johanna blir 21,5 idag. Jag hade så kul asså, haha.
 
[Ja, Johanna kör arga leken med sig själv. (och ja, jag tog ditt skämt Linnéa, vad ska du göra med det?)]
 
Nej, nu ska jag tvätta lite, kanske städa och så ska jag gå ut en tur. I alla fall kasta kartonger, så får vi se vad det blir till. Pussssss.