Tröttsamt.

Hej därute, hoppas att din torsdag har varit fin.😊
Galet att det är fredag imorgon igen, tiden bara rusar. Jag har varit hemma och kurerat mig hela veckan förutom lite små jobb där jag klämde in både planering och mitt egna första utv-samtal. Det var otroligt skönt att få slinka in på jobbet, heja på alla och se allas glada ansikten. Det gav enormt mycket energi till mig som för stunden känner mig tom på just den varan. Alltså att inte få höra som folk utan att måsta vrida det högra örat mot ljudet och verkligen koncentrera mig till max för att förstå och hänga med är otroligt jobbigt. Önskar bara att det kunde få släppa! Däremellan är det ändå bra och idag kände jag mig tillräckligt pigg för att ta en ridtur på Mira. En helt ny stig gick vi och för henne innebar det att gå över en bäck och lyfta fötterna ordentligt över ett gäng omkullfallna träd. Med spetsade öron gick hon fram överallt och jag fick känslan av att hon njöt lika mycket som mig om inte mer. Att få växa ihop med ett djur och formas av varandra är otroligt fint. Även jag behövde den här stunden otroligt mycket. Att få hämta andan en stund när allt annat bara snurrar på.❤️
Vad vore livet om jag inte hade möjlighet till hästarna?
När skolan var slut hämtade jag upp barnen, så skönt att både Olle och Kerstin får vara friska! Den här höstens alla vabb dagar tar verkligen alla pris. Det ringde till och med en handläggare från försäkringskassan för att kontrollera så att jag inte lämnat fel uppgifter.🙈 å just det har jag tänkt på så mycket. En del veckor har jag ju bara hunnit lämna ett friskt barn och så dagen därpå har Olle eller Kerstin insjuknat igen. Jag tycker alla fall att försäkringskassan är bra och jag har aldrig haft några problem med dem. Bara att vi i Sverige har den möjligheten att få vårda våra barn när de är sjuka och få en del av inkomsten är verkligen så bra. När vi kom hem idag gjorde vi lite höstfint ute med ljung, mossa,granar och enris. 
Vi åt våfflor till middag och sen bar det av till förskolan på föräldramöte. Mycket trevligt var det men också väldigt jobbigt med att behöva anstränga sig så för att höra. 
Det var dagen i sin helhet och trots allt är jag nöjd med den.🥰