🍂 Höst

Jag hade ju tÀnkt försöka hÄlla liv i den hÀr bloggen.... men det gÄr visst sÄdÀr... 
 
Det blir vÀl sÄ nÀr livet bara rullar pÄ utan att nÄgot speciellt hÀnder. Jag jobbar - veckorna rullar pÄ likadant - lite smÄstressigt - jag Àr trött - har ont lite överallt - det finns ingen ork att komma igÄng med trÀning - hemmet Àr stökigt och ostÀdat - för helgerna gÄr till att njuta av hösten vid stugan - tanka energi sÄ att vi ska orka med veckorna. Helgerna i stugan Àr heliga! Jag Àlskar att vara dÀr! 
 
 
Det kommer en vinter dĂ„ vi inte kan vara i stugan (över natten i alla fall) sĂ„ vi passar pĂ„ nu under hösten, sĂ„ lĂ€nge vi kan, sĂ„ lĂ€nge det inte Ă€r för kallt för katten att vara dĂ€r.  Ja katten, hon börjar bli gammal nu. Vi firade hennes 17-Ă„rsdag med kattkalas i stugan 💕 Hon Ă€r rĂ€tt sĂ„ pigg för att vara sĂ„ gammal, men man mĂ€rker att hon sover mer och börjar höra lite dĂ„ligt. Det kĂ€nns helt ofattbart att jag har levt med min lilla Merengue i nĂ€stan 17 Ă„r!! 
 
❀
 
Vi har fĂ„tt en liten favoritrĂ€tt att grilla - FĂ€rska VannameirĂ€kor - SÅ GOTT!
 
 
Vi marinerar dem ca. 1 timma i en marinad pÄ olja, lime, vitlök, ingefÀra, chili och koriander. Gör lite extra marinad som man kan pensla pÄ rÀkorna under grillning och kanske Àven lite nÀr man ska Àta dem.
Vi brukar grilla dem pÄ spett OCH i halster, det Àr lÀttare att vÀnda dem dÄ och riskerar inte att nÄn rÀka ramlar ner i grillgallret. 
Vi har serverat dem med lite grillat bröd eller bara som de Ă€r som en liten förrĂ€tt- DET ÄR SÅÅÅ GOTT!! 
 
Vi ska Àven prova att göra rÀktacos med lite mangosalsa och chilimajonnÀs och Àta det som en huvudrÀtt. 
 
Nu ska vi njuta av ytterligare en helg vid stugan
 
❀❀❀
 
 
 

Kommentera hÀr: