Louis Theroux: Det förbjudna USA

 
Internetextremisterna 
 
 
USA:s nya högernationalism har växt fram i gaming och chattrum snarare än på politiska stormöten och den framgångsrika mobilisering som kulminerade under stormningen av Capitolium har i hög grad skett framför datorskärmen hemma i sovrummet. Louis Theroux möter några av rörelsens frontfigurer för att få svar på hur spridningen av de extrema åsikterna har varit så effektiv. 
 
 Hiphopens nya gangsters
 
En ny generation rappare i Florida har klivit upp på hiphopens världsscen. Men trots artisternas framgång anklagas de samtidigt för att vara en del av den laglöshet som deras texter beskriver. Louis Theroux försöker ta reda på hur våld och droger har blivit en så självklar del av en bransch som omsätter mångmiljonbelopp.
 
 Porrbranschens #metoo 
 
Sociala medier har förändrat porrbranschen i grunden och dagens porrstjärnor har en helt ny möjlighet att själva ta kontroll över sin karriär. Samtidigt har #metoo skapat en ny samtyckeskultur där de som inte följer reglerna hängs ut och tidigare superstjärnor som Ron Jeremy ställs inför rätta. Louis Theroux frågar sig om tydliga gränser är möjliga i en värld med så många gråzoner.
 
Mitt betyg: 3,5 av 5.
 
 

Kommentera här: