Höstväder....

Idag är det ett riktigt höstväder...det enda som saknas är att det inte blåser. Men, det regnar, är grått och det är bara +4 grader ute. Men, vad gör det.....har man hund så går man ut ändå. Jag har faktiskt tänk på detta.....för om jag inte hade haft hundar så hade jag troligtvis INTE gått ut i detta väder. Jag har ju själv haft hund sedan jag var 23 år gammal.....så egentligen kommer jag inte ihåg hur det var att sitta inne på ruskiga höstdagar (eller vinterdagar för den delen). Bilden nedan är på mig (23 år) och min allra första egna pudel.....Thomsten´s White Devil.....alias King (ca 6 månader).
 
 
Så reflexvästar på.....och in i den väldigt blöta skogen vi går.
 
 
Om inte Kira hade haft på sig sin reflexväst, ja då hade hon totalt uppslukas av den murriga skogen. Ser ni henne i mitten av bilden.....en lite gul fläck....hahhaha. Dessa västar är ju bara så bra....allra helst när man har hundar som har samma färg som höstskogen. Jag kommer ihåg att jag hade även reflexväst på min allra första vita stopudel (King), när det var vinter.....precis utav samma anledning som ovan.
 
 
Hundarna springer och nosar som galningar.....jag tror de känner skogsmössen som nu försöker hitta boplatser under vintern.
 
 
Murrigt.....men, ändå vackert på något sätt.
 
 
Hemma igen och nu har jag två stycken väldigt blöta vovvar att ta hand om när vi kommer in....hahah.