Blandat kompott

Började denna dag med att åka in för att undersöka brösten....mammografidax igen. Det tar ca 10 minuter och ja....det gör ganska ont, men skulle aldrig i min vildaste fantasi hoppa över denna undersökning. Blir lika förvånad varje gång att det är en karl som gör denna undersökning. Han petar, lyfter och klämmer på brösten.....lite olustigt känns det faktiskt. Men, han är professionell och det går väldigt snabbt. Nu är det gjort och blir kallad om två år igen....och självklart kommer jag få även denna gång. Man blir kallad vartannat år fram tills man fyller 74 år


Sedan till ett lite mindre roligt göra.....att tanka bilen. När man inte har några andra möjligheter att ta sig till jobbet än med bil.....ja, då får man vackert betala. Helt otroligt vad dyr dieseln är just nu....över 27 kronor litern. Jag tycker att vi som inte har andra alternativ att ta sig till jobbet borde få betala mindre än de som har tillgång till buss och tåg. 


Ett kort stopp på Ica innan vi åker hem.  Vi stannade också till så att hundarna gick springa lösa en stund. Vi gick en liten promenad och de sprang och sprang in och ut i skogen. 






Kossorna betar fortfarande det lilla gräs som finns kvar ute på lägdorna. De ser ur som små bruna och svarta prickar. 


På fredag ska denna pumpa karvas...halloween is comming. Undra hur den kommer att de ut detta år....hahhahah. Jag har alltid en bild i huvudet innan jag börjar karva, men pumpan har en tendens att se en aning annorlunda ut efteråt....hahaha.