charlieharleynils.blogg.se

Händelser och minnen från min familjs dagar...

Helgen flög förbi

Publicerad 2022-10-17 21:17:32 i Allmänt,

Helgen gick fort. Igår var de match på schemat, vi mötte svedala. Vi förlorade men kämpa på bra. Dom var ett år äldre än mig. Gammelfarmor gammelfarfar och gammelfaster kom o titta på mig. 
Efter matchen följde kompisen neo med hem till oss o lekte. Det var kul. Sen körde vi hem honom när vi skulle hämta upp Kasper o aston i minnesberg som lekte hos farfar o Christel. 
Dom var ute o röjde i farfars skjul, lekte med Noah o Clara. Dom hade haft de kul o mysigt. 

Imorse var vi trötta o kom iväg sent. Elise har vaknat flera ggr inatt o grävt sig i munnen så mamma o pappa misstänker att de är nya tänder som spökar. Mamma varna mormor ifall de skulle ringa från fsk så hon kunde hämta upp om de skulle vara nått me de hade gått bra idag. 
Kasper däremot hade bråkat med en kompis på vilan som hade störat sig med honom när han försökte vila. Blev hårdhandskarna på men de redde dom ut fint sen efter. Kasper mådde lite dåligt över hur han hade reagerat men blev bättre i frökens famn. 

Idag var jag med klassen o prova på paddel de var skoj. Jag var ju bäst (enligt mig själv) 

Ikväll kom mormor förbi o halloweenpynta med oss. Jag hade bokat med henne igårkväll. Så nu har vi lite pynt uppe o kanske vi kan karva en pumpa snart. Vi har ju några i trädgården som skulle va gurkor men blev pumpor. 

Jag somnade tidigt ikväll strax efter sju. Så imorgon är jag på toppenhumör! 
Ny vecka o full rulle. 

Vår lilla bebis Maja mår bra o verkar trivas fint. Idag var hon hemma hela dagen själv med Lina o de hade gått bra. Hon var väldigt kelig när pappa kom hem. Inatt hittade hon pappas fötter också. Det gillade han inte. 

Natti!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela