Söndags-mys.

Godmorgon allihopa och glad söndag på er.
 
Jag har nu inte hunnit blogga på ett par dagar för det har varit så otroligt mycket att hinna med, men nu så ska jag försöka att hinna med mina vanliga bloggrutiner igen.
Just nu så befinner jag mig hemma hos Babe och vi ska strax äta frukost, sov över här inatt.
Vi har haft en väldigt mysig helg ihop och det behövdes verkligen nu efter allt som hänt.
Lillebror som bor hos mig tillfälligt p.g.a. särskilda omständigheter är hemma och passar Sötnos, vilket känns tryggt för mig medan jag är borta. Nu håller Babe på att ordna med frukost här. Vi kommer att göra en riktigt mysmorgon här. Jag är för övrigt så stolt över mig själv att jag numer äter frukost varje dag, om inte nåt extremt inträffar, överhuvud taget så har jag kommit väldigt långt i min ätstörningsresa, men mer om det senare, det ser i alla fall ljust ut för min del so far.
Och imorgon så börjar skolan för mig igen och jag kan knappt vänta efter det här lilla ofrivilliga uppehållet, skolan håller på mellan 8-15 och därefter så ska jag åka hem till mormor och mor min då hon åker tillbaka till Afrika på tisdag och jobbar. Jag och mormor ska skaffa ett skrivbord till mig att ha där så att jag kan spendera mer tid hemma hos henne och plugga där, så blir det som ett roterande schema varje dag, när jag ska vara hemma hos mig och när jag ska vara hos mormor. 
På så vis så hinner jag spendera mer tid med henne och Chiquita utan att min tid med Sötnos påverkas märkbart, jag hinner liksom dela upp min tid ordentligt och utn att skolan blir lidande.
 
Nu har vi frukosten klar här och det ser riktigt fint ut faktiskt 😃
 
Jojo, Babe kan det här med lyxfrukostar minsann!
 
Hembakat bröd med pålägg och ägg med Ceylon-te, låter simpelt, men så gott ihop allting!
Det är såna här söndagar som jag lever för nästan, när vi får vara tillsammans och äta frukost ihop och bara mysa bort dagarna med diverse grejer. Igår kväll till exempel så tog vi en lång promenad hand i hand runtom området och kom in till en kopp te och titta på föreläsningsvideos på YouTube.
Hur mysigt som helst var det. Och nu sitter vi här efter en god natts sömn och ska äta vår goda frukost, och jag gör det utan någon större ångest just nu, vilket känns otroligt, med tanke på hur det har varit tidigare. Hoppet är det sista som lämnar en, brukar man ju säga och det stämmer bra.

Men nu så ska jag ta och hugga in på söndagsfrukosten och sedan så ska vi se på lite fler föreläsningar och gå på nästa promenad ute i det fina höstvädret. Glad söndag till er alla!