slide show

Snapshots från veckan

Veckorna går fort men ändå inte. Det är sjukt mycket att göra på jobbet men jag jobbar på som bara den så lyckas ändå vara i fas. Jag är riktigt, riktigt trött. Helt slut skulle jag säga. De senaste tre dagarna har målet varit att få mellan 7-8 timmars sömn för jag orkar inget annat. 

Jag brukar inte orka göra något efter jobbet för att kraften finns inte men denna veckan har jag ändå träffat Alice och fikat, varit på bio och varit på afterwork. 
(null)

(null)

(null)
Det var väldigt trevligt att träffa Alice och fikan, kolla bara?? 

I onsdags var jag på bio med mamma. Jag ville så gärna se After men fick ingen kompis till att följa med trots att vi hade bestämt det innan, supertråkigt. Då följde mamma med, räddaren. After brukar ju innehålla många sexscener och det är ju alltid stelt att kolla på med mamma men jag förvarnade henne haha. Dock fanns det knappt några sexscener alls i denna. Mamma älskade filmen och vem gör inte, de är bäst! Igår var jag på afterwork med jobbet. Vi spelade shuffle och åt. Jättegod mat och shuffle är ju så roligt. Jag vann 4 av 5 rundor. Detta är tredje gången jag spelar shuffle men det visar sig att jag är skitduktig på det?? Jag var grym redan första gången jag provade. Äkta talang för shuffle ;-) 
(null)
I början av veckan flyttade killen jag träffar, jag saknar honom så mycket 🥺 Det känns så konstigt att vi inte kommer kunna träffas i helgen och spendera tid med varandra då vi gjort det de senaste två helgerna. Att jag inte kommer få en massa kramar och ligga i hans varma famn efter en tuff jobbvecka suger helt ärligt. 

Nej, nu måste jag gå upp och åka till jobbet. Ha en fin fredag. 




Kommentarer

Ja men se det så att är det meningen så kommer det bli bättre sedan :) glöm inte vila mellan varven o återhämta

Svar: <3
Carro


Kom ihåg






Trackback