Leah 8 månader!!!

En kommentar
Hur blev mitt lilla barn plötsligt 8 månader gammal!!!?😱
Helt plötsligt är hon ingen liten bebis längre utan ett liltet barn!! 😍
 
Min fina, fina Leah!💖
Jag får nypa mig i armen varje dag för att va säker på att det fortfarnade inte bara är en dröm!
Är jag verkligen mamma till nån på riktigt? Har JAG en dotter?!
Åh, jag är så glad och tacksam att jag fick möjlgiheten att få bli mamma. Och att det var just min Leah som blev min dotter! Hur jag älskar henne!!!!💖
 
Jag vet att jag inte skriver här längre, men det är för att jag inte har tid och inte orkar om jag får lite tid över, då gör jag annat som måste göras eller som jag hellre prioriterar.
Kanske hade det varit kul att haft en "dagbok" under alla dessa månader, att läsa när hon blir äldre (? kanske det? Men nu har jag ju inte skrivit nåt eftersom det inte hinns med helt enkelt, så inte så mkt att älta.
 
Då har jag ju inte berättat massor här! Bl.a att det visade sig att min granne, som bor i 2an snett emot mig fick en liten dotter, 5,5 månader efter Leah föddes och hon blev till genom äggdonation + spermadonation!! Är det inte lustigt hur världen är liten och hur universum sammanför personer så?!😍 Vi är nu goda vänner och går på promenader o pratar o fikar! När hennes dotter växt ikapp Leah lite så vore det ju fantastiskt om de finner varandra o kan leka tillsammans! Och vi kan ställa upp o va barnvakt om den andre behöver!
Älskar att träffa dom i min mammagrupp från bvc också! Tänk att vi känt varandra i 5 månader och umgåtts nästan varje vecka! Och följer våra barns utveckling som alla är födda i november!
 
 
 
1 Anna:

skriven

SÅ himla söt 😍