Amningsstrejkar!

Kommentera
Halloj!
 
Det verkar som om problemen med att hon inte vill amma kallas för amningstrejk och är tydligen ganska vanligt dör hennes ålder! Det var en i vår mammagrupp som skrev set å hon varit med om liknande.
Och igår, när mamma va Här oxå, så va det verkligen really bad! 😫😢😢 inte mkt jag ammade igår inte! Hon tar liksom första utdrivningen i typ 1-2 min sen strejkar hon! Så sen några dagar tillbaka har jag då gett henne ersättning oxå som komplement eftersom hon inte får i sig tillräckligt annars. Testat olika ställningar osv men Nope! Hon vill inte amma! Eller hon vill men vill inte liksom...
ska ta upp det på bvc idag när vi ska dit för vaccinationen.
Egentligen - jag känner att jag inte kommer orka kämpa o kämpa o anpassa mig hur mkt som helst med timing osv för att kunna få amningen o funka 100% igen. Då går jag hellre över till ersättning då hon inte vill ta bröstet.
   Jag tror inte tyvärr Att jag har den extra energin att lägga ber på det + att om jag fick bestämma så skulle jag ju vilja sluta amma nu snart eftersom jag e ganska trött på det o mår ofta illa mm.
På nätterna funkar det ju utan krångel så där har jag inget emot att amma så länge hon kommer vakna o va hungrig på natten! Då e det jobbigare att hålla på med ersättning.
 
Plus att ersättning såklart inte e gratis heller som bröstet är! Och så vill hon inte alltid dricka upp allt i flaskan o då måste man slänga.. Jag har ju bröstpumpen men det går inte alltid att pumpa o det går heller inte snabbt att göra plus att jag inte vill stimulera mjölkproduktionen ännu mer!
 
Däremot vill jag inte ha några pekpinnar från bvc heller!
känner dock att jag måste ta upp det för att dom ska veta läget. Annars tror jag att varje mamma vet som e bäst för dom och deras barn!