No baby yet..week 39 tomorrow

2 kommentarer
 
Nope, ingen bebis på utsidan än 🥴
Inte direkt några tecken på det heller (om man nu får såna?)
 
Jag kanske bara inbillar mig men känns kanske som om att foglossningen blivit något bättre de senaste två dagarna!? Men jag tänker såhär att det är nog ändå bättre att försöka vara så aktiv jag kan, dvs att försöka gå istället för att bara sitta/ligga stilla i soffan vara för att det gör ont o att jag inte kan gå som vanligt. Det d bättre att röra på sig o att röra o stärka musklerna där runtomkring än att de blir stela och mer inaktiva, tänker jag. Så nu har jag iaf försökt gå fram och tillbaka till Lidl, en gång innan lunch och en gång innan middagen. Sen cyklar jag på motionscykeln hemma utöver det.
Tänkte att jag skulle försöka att ta en låååångsam ”promenad” runt skogsdungen här där jag bor efter lunch idag innan det blir mörkt också. För annars känns det mest värst att gå nerför och det blir det alltid (vare sig jag vill eller ej för det finns bara en väg) när jag går hem från Lidl.
 
Igår tog jag ner (plast)granen från vindsförrådet. Kanske inte det bästa att göra i mitt tillstånd med foglossningen, men det kändes bättre att göra det NU, innan bebis kommer! Känns som om att det skulle varit krångligare iaf att hämta den där sen MED en bebis med sig, liksom 🎄 Har såklart dock INTE klätt den än!! No no no! Inte förrän dan innan julafton, enligt tradition! Vill inte förstöra julmyset med att pynta alltför tidigt! Julen är den enda högtid jag gillar och den ända högtid jag faktisk firar! Varken gillar eller firar vare sig påsk, midsommar eller halloween! 😐😑
 
Ja och annars går ju dagarna trögt. Det e ju grått väder ute och blir mörkt så snabbt nu också så man Blir ju inte direkt pigg och upplivad! Jag längtar bara så himla mycket efter att få träffa Leah nu!
 
1 Anna:

skriven

Åå va spännande att hon kmr snart! 😃

2 Yohanna af Skovde:

skriven

I hear ya! Det var sketatråkigt att bra vänta hemma. Även om klyschan "passa på när du kan" verkligen stämmer. Men man vill ju ändå hellre ha bebis än spadag eller shoppingdag varje dag.

Svar: Verklige! Drygaste tiden nånsin!! Vill VETA EXAKT när hon ska komma nu så man kan räkna ner dagar och timmar o minuter!!! =D"Passa på när du kan" är bara skitsnack för mig! Jag e redan klar med allt fix för länge sen och jag e trött på att ha ensamtid nu och jag sover inte speciellt bra heller, så dte där med att "passa på nu" är inget för mig! Jag vill hundra ggr hellre ha henne hos mig nu i min famn istället för i magen! =)
Kourtney Yasmine Styles