Det är högst troligt... FOGLOSSNING

Kommentera
 
Efter att ha funderat och sen googlat på foglossning, samt frågat lite vänner som varit gravida - så är det högst troligt att det är det jag fått. Hittar inget annat eller nån annan orsak. Trist - jag är ju ganska rörlig och vig i kroppen annars men jag vet inte om jag vill påstå att jag var i form eller vältränad innan jag blev gravid..
Verkligen inte om jag jämför med när jag tränade i gym!
 
Jag gör ju inte ens styrketräning hemma eftersom jag dels tkr det är tråkigt och dels för att jag tyvärr lätt har en tendens att överdriva o att det tillslut blir ett tvång att göra dessa övningar (pga jag haft både anorexi och ortorexi för en massa år sen, så det sitter liksom i och är en stor risk om man väl börjar) så det är därför jag inte vill göra det, även om jag vet att det är BRA, inte minst inför en graviditet, att vara stark och framförallt i coren. Och det är typ mitt svagaste parti på kroppen dessutom! (Kanske inte så konstigt då att jag förr eller senare drabbades?!!)
 
Min motion består ju av vardagsmotion och cykel på motionscykeln samt lite squats då o då. Sen står jag upp väldigt mycket - mer än jag sitter ner (kanske lite mindre nu under graviditeten), så min core tränas ju så endast. Får se om jag e tvungen att göra övningar efter förlossningen sen ändå antagligen!?
 
Det dåliga beskedet med detta är att foglossningen troligen kommer försvinna FÖRST NÄR BARNET ÄR FÖTT!!! 😱😳 Känns ju liiiite jobbigt med den tanken, men om det brukar vara så, så är det ju bara att stå ut!