Den eviga väntan...

Kommentera
...på bebisen!
 
Har nu varit mammaledig redan en vecka och är redan så uttråkad och förstår ju verkligen denna EVIGA väntan på att bebisen ska vilja komma ut mer nu!
 
Har tom nu redan hunnit vänja o anpassa mig till foglossningens smärta och begränsningar så alla dagar ser ju nästan identiska ut nu och jag gissar att de kommer göra det fram tills det att förlossningen sätter igång!?
 
Mest om kvällarna, när jag precis gått o lagt mig, så börjar tankarna på förlossningen sätta igång. Det känns ju som om att de flesta förlossningar sätts igång under natten, antingen med vattenavgång eller värkar - så jag tror att jag oroar mig lite över det oxå varje kväll när jag ska sova... om jag fick önska så skulle jag ju vilja att det satte igång mitt på dagen eller på morgonen istället för på kvällen eller natten. Men nu är det ju ingen som tar hänsyn till en sån önskan hehe, så det e ju bara att ”go with the flow” och att tänka att det blir som det blir och det blir bra!
 
Men jag vill verkligen att hon ska vilja komma ut NU!!!
Och jag vill verkligen att det bara ska sätta igång nu (förlossningen) så att man ”får det överstökat”. Så drygt när man går o väntar o det känns som om man bara drar ut på det eller skjuter fram det en dag till - trots att det ju inte är JAG som gör det liksom 😄 Annars är jag liksom inte en sån person som skjuter upp jobbiga saker (hur mkt man än vill) utan jag har lärt mig att det alltid är skönare att bara göra det så snabbt som möjligt, så har man det gjort sen, även om det e skitjobbigt! Hade ju varit skönt om det hade gått i det här fallet. 
 
Igår rörde hon verkligen på sig hur mkt som helst därinne. Idag har det varit lite lugnare. Jag föredrar ju hellre att hon för sig mkt därinne ju så man vet att allt är ok!! ❤️
 
Jag beställde ju mat online från Willys i söndags kväll och fick hemleveransen igår. Himla skönt! Dock så kostar det 99 kr med hemleverans och 49 kr för plockavgift + 2 kr per påse (!) så jag tror ändå att jag kommer skippa det och försöka halta mig upp till Lidl åtminstone och då INTE köpa så mycket varje gång så jag slipper bära extra vikt som påfrestning. Just nu så är det i alla fall fullt i kyl och frys så jag tror inte jag behöver handla/komplettera med något förrän tidigaste på torsdag, tom på fredag kanske! Bara sjukt tråkigt att inte ENS GÅ UTANFÖR DÖRREN! 😣 Man behöver ju frisk luft liksom!
Beställde också lite från matsmart.se igår (första ggn) men bara sånt jag förbrukar, som tuggummi och mandelmjölk, som va nedsatt och kostade typ halva priset mot vad det brukar kosta i butik.
 
På söndag är det meningen att vi i släkten ska fira min systers 30-årsdag (hon fyllde år i slutet av okt) hemma hos min morbror. Vet inte om jag ser så mycket fram emot att träffa hela släkten... känns så obekvämt att göra det i det här tillståndet, som höggravid alltså. Sen så är det ju MIN SYSTER som ska va i fokus och inte jag bara för att jag e gravid, så helst skulle det ju va bra om jag hade fött innan söndag. Samtidigt vill jag såklart FÖR MIN SYSTERS SKULL, vara med o fira henne 💖 Så vi får se....