klagar å klagar

Lite less, väldigt orkeslös å insett att jag måste prioritera. Det fina ordet gå in i väggen känns lite närliggande. Kanske en aning deprimerad faktiskt.

Alltså det har varit väldigt tufft på jobbet ett tag nu, hänt mycket, känslan att man inte räcker till trots att man tar ut sig helt på jobbet.

Ont i kroppen som faktiskt än fortfarande inte är bra även ens med behandling. Smärtlindringen är inte nog å det värker i både vila å rörelse även att sitta. Kul va? Saker man gjort lätt, blir faktiskt ansträngande.
Kanske en kombo med smärta, sömnbrist, måsten- stress.

 Varken hinner det man vill eller borde. Måste blunda måste prioritera det man orkar. Acceptera att saker inte blir av att vissa saker måste låtsas vara.

Eller de dagar då man tvingar sig att checka av några måsten å är helt slut sen. Känner åter igen att man inte räcker till att nästa dag börjar det om igen.

Kan nog erkänna att jag inte mår så bra. Att det är tufft att jag inte orkar. Härom dagen skickade jag till Chrille. Att idag vill jag oxå åka och jobba och träna!
Jag träna?? Neee men kunna ha ett ställe där man kan rensa hjärnan å ladda batterierna.
Det går liksom inte att ligga kvar under täcket när man har sina 2 barn hemma. Åter igen Måste man upp, ta paus från sina måsten existerar ju inte.

Dock så tänker jag 100% på jobbet när jag är där, dock så är det slitsamt i sin tur för kroppen.

Har insett att jag inte kommer orka jobba på kirurgen såhär. Att det inte är värt det. Även om jag lär mig massor och utvecklas hel tiden. Så igår har jag lagt första fröet för att byta avd. Ska prata med den nya chefen där och presentera mig har jag tänkt. Jag vet att behov finns för en extra på natten. Så man kan ju iaf tala om att man finns. Det skulle bli Enormt lättare att jobba där iaf.

Jag som brukar avguda å älska julen. I år känner jag bara att vi kan strunta i den helt. Jag orkar inte städa eller laga mat eller vara med familjerna hos oss. Jag har inte slagit in en en enda julklapp än ! Japp, 2 dagar innan jul.(aldrig hänt innan) jag är inte ens färdig med alla inköp ärligt. (Är det likt mig ens?)

Det där lilla extra finns inte i år. Jag själv gläds inte alls i år. Kunde faktiskt inte bry mig mindre.
Kanske är deprimerad ändå?
Vore det inte för barnen så kan jag ligga kvar under täcket hela julen.

Nu är jag ledig till 26 
Det blir familjen för hela slanten. Inte alls så många måsten heller. Jag gör det enkelt för mig i år. Det blev så i år helt enkelt. Tur att andra kan hugga in å ta över när jag inte håller i julen.

Det blir ju jul ändå 🎄