Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Kalas och fix

(null)
I går var vi i Varberg och firade min brors 40 årsdag två månader för sent.


(null)
Jag fortsätter med utmanaren och nu är 9 av 12 veckor gjorda.


(null)
I fredags var det mycket snö kvar men nu efter helgen har det mesta smält bort. Kom ju massa i onsdags eller torsdags här men äntligen är det på väg bort igen.

Jag längtar efter vår nu och idag har vi eller jag haft en fixardag. Fönsterna putsades både invändigt och utvändigt och bilen tvättades. Micke tog fram bordet och grillen på balkongen🙈. Jag vet att vi är tidiga och att det säkert kommer bakslag men i veckan ska det bli över 10 plus så förhoppningsvis kan vi lapa lite sol på balkongen. 

Agnes blev frisk på torsdagen och gick till förskolan på fredagen så Micke kunde jobba. Nu hoppas vi på många veckor utan vab. 
(null)
Unnade mig fotvård i går. Har haft hälsprickor som jag inte får bort själv men nu är mina fötter lika lena som Agnes ☺️.


I morgon kör jag i gång med utvecklingssamtalen, 17 st ska genomföras, ett är redan gjort. Börjar med två i morgon. I morgon tänkte jag dessutom cykla till jobbet. Gäller att lägga mig nu snart så jag inte är ett vrak i morgon!
(null)
Ska försöka förstå min omgivning eller kanske mig själv bättre 😁.


Kram!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad duktig du varit! Hoppas det inte blir några bakslag längtar också efter våren! Hoppas samtalen går bra och att ni slipper mera vab! Kram!🤗💕

Svar: Verkar bli det nästa vecka🥴
Rebecca Axelsson

2019-02-25 @ 22:34:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback