Välkommen till mig!
Rebecca heter jag och här får du följa mitt liv med min familj som består av min sambo Micke och våra döttrar Lova född 2007-03-24 och Saga född 2010-03-27. Varmt välkommen!

Vår🌸☀️🍀

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vårtecken lite varstans även om det tyvärr ser ut att bli kallt nästa vecka igen. Bloggen prioriteras inte så mycket längre, det går i 180 hela tiden och i maj har jag bloggat i 10 år och tänker att det nog blir en fin och bra avslutning på bloggandet. Det är kul att gå tillbaka och läsa om åren som gått som en dagbok tycker jag och kanske kommer jag ångra mig och börja igen vem vet.

Förra helgen hade vi kalas nr två för Mickes släkt och hade trevligt med utekväll med hans syskon. Denna helg är Micke och Lova iväg på handbollscup och jag och tjejerna är själva. Idag har Saga varit i väg på eftermiddagen med en kompis på musikalen Annie och jag och Agnes har umgåtts med grannarna ute i solen. I morgon är det fotbollsträning kl 10 för Saga första för säsongen.

Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Tråkigt om du slutar blogga för mig! Men förstår dig😅Vi hoppas våren snart kommer tillbaka efter kalla utlovade vädret nästa vecka! Duktiga idrottande barn ni har en fröjd att följa dem! Härliga blommor och andra vårtecken! Kram!🥰

Svar: Kram
Rebecca Axelsson

2019-04-06 @ 20:06:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback