awakenmind.blogg.se

2021-03-12
15:41:28

Råd (channel messege)

Gör det inte värre än det är, ibland förstorar du upp saker och ting och glömmer av hur lyckligt lottad du är. Se det för vad det är, se det som lärdom, se det som en insats, se det som berikande ungdomsdagar för en vacker dag kommer du bli gammal och grå och tänka tillbaka det var inte som jag hade tänkt mig, det var mycket bättre än jag trodde.
 
Ibland behöver vi perspektiv, att se någon annan vardag, att uppleva hur någon annan lider för att sen gå tillbaka och uppskatta det vi tar förgivet.
 
Stanna upp och värdesätt det du tar förgivet, som tak över huvudet.
 
I corona tider är det många som blir sjuka och då undrar man varför just jag blev sjuk och höll på och dö. Det är planeten som säger till dig, kolla över dina vanor, dina matseder, dina rutiner, vad kan du förändra, vad kan du göra bättre.
 
Hur många går ut i naturen och städar? Hur många tänker på naturen och alla dess djur? Jag vet att du är en sån person och det kan vara därför du är frisk och hel, om vi ser om varandra, så tar jag hand om dig / Universum
 
Skifta fokus, ändra tankebanor, meditera, köp kristaller, läs Medial läkning av Anthony William.
 
Vi förändrar inte någonting om vi inte förändrar oss själva först. Kliv upp ur sängen med intentionen att bringa mer ljus i din vardag, om solen inte skiner, var solen som skiner, sprid kärlek och glädje till din omgivning.
 
Vi är här för att erfara lidan och lycka, båda är viktiga i livet.
 
Kram på dig <3
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: